Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επιθεώρηση Αστεροποίησης & Βεβαίωσης Ελληνικού Πρωινού στο Hyatt...

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επιθεώρηση Αστεροποίησης & Βεβαίωσης Ελληνικού Πρωινού στο Hyatt Regency Thessaloniki

Ο Φορέας Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε την Επιθεώρηση Αστεροποίησης του πολυτελούς ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki και ταυτόχρονα τις απαιτούμενες διαδικασίες για τη Χορήγηση Βεβαίωσης για τη Χρήση του Σήματος «Ελληνικό Πρωινό». To Ηyatt Regency Thessaloniki πλοιρούσε σε απόλυτο βαθμό τις προϋποθέσεις που θέτουν τα πρότυπα όπως αυτά έχουν οριστεί από το Ξ.Ε.Ε. (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος).
Σήμα “Ελληνικό Πρωινό”
Το Ξ.Ε.Ε. έχει αναπτύξει το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» με αντικείμενο τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα Ελληνικά ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα που αναδεικνύουν τη γαστρονομική παράδοση και ταυτότητα κάθε ελληνικού τουριστικού προορισμού.
Η χορήγηση βεβαίωσης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) διασφαλίζει πως το Hyatt Regency Thessaloniki ακολουθεί το εδεσματολόγιο, που ορίζεται για την περιοχή λειτουργίας του, οι προμηθευτές των προϊόντων του είναι εγκεκριμένοι και καταγεγραμμένοι στα μητρώα του Ξ.Ε.Ε. και το ξενοδοχείο προάγει με αυτόν τον τρόπο τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, ως κύριο στοιχείο της ταυτότητας του πρωινού του.
Αστεροποίηση βάσει του Ξ.Ε.Ε.
Το σύστημα αστεροποίησης αφορά στα ξενοδοχεία, τόσο τα νέα όσο και τα υφιστάμενα. Συγκεκριμένα, στο ΦΕΚ Β’ 10/09-01-2015 περιλαμβάνονται οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και τα βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη τους σε κατηγορίες αστέρων. Προϋπόθεση για την ισχύ του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ενός τουριστικού καταλύματος είναι η απόκτηση του Πιστοποιητικού Κατάταξης, το οποίο χορηγείται από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.) κατόπιν αίτησης από την επιχείρηση.
Η Επιθεώρηση Αστεροποίησης από τον Φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD) για το Hyatt Regency Thessaloniki εξασφαλίζει πως το ξενοδοχείο πληροί τις προδιαγραφές όπως αυτές ορίζονται από το Ξ.Ε.Ε., ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τον ελάχιστο αριθμό των 5.500 μορίων που απαιτείται για την ένταξή του στην κατηγορία των 5 αστέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.