Home Ειδήσεις στα Ελληνικά FedHATTA: Ομαλοποιείται η κατάσταση στην Κω

FedHATTA: Ομαλοποιείται η κατάσταση στην Κω

Με μεγάλη προσοχή, σε συνεχή επικοινωνία με την συντεταγμένη Πολιτεία, το υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθώς και τους τοπικούς τουριστικούς φορείς, (Ενώσεις Ξενοδόχων και Τουριστικών Γραφείων) και σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ, η Ομοσπονδία παρακολουθεί στενά την κατάσταση που επικρατεί στο νησί της Κω, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και αναστάτωσε κατοίκους και επισκέπτες.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η εγρήγορση και η άμεση δραστηριοποίηση που επέδειξε η Πολιτεία αλλά και οι αρμόδιοι φορείς, συνέβαλλαν στο να αποκατασταθούν άμεσα οι φυσιολογικοί ρυθμοί στο νησί.
Η τοπική κοινωνία, οι κάτοικοι και οι τουριστικές επιχειρήσεις, αντιμετώπισαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνήσια φιλοξενία τους τουρίστες.
Η πληροφόρηση που προέρχεται από τους μεγάλους τουρ οπερέιτορ του εξωτερικού είναι καθησυχαστική και δεν διαφαίνονται δυσμενείς εξελίξεις όσον αφορά τις τουριστικές ροές στην περιοχή.
Απαιτείται ψύχραιμη αντιμετώπιση των συνθηκών σε μία περίοδο κατά την οποία η τουριστική κίνηση κορυφώνεται, προκειμένου να συνεχισθούν απρόσκοπτα οι τουριστικές ροές στην Κω, έναν από τους πιο περιζήτητους προορισμούς διακοπών στη χώρα μας.
Οι προσπάθειες συνεχίζονται και όλα φαίνεται ότι βαίνουν καλώς.
Η Ομοσπονδία εκφράζει τα συλληπτήριά της στις οικογένειες των θυμάτων και θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.