Αρχική Απεργιακές κινητοποιήσεις Eπιστολή ΣΕΤΕ σχετικά με την επικείμενη απεργία της ΠΟΕΥΠ

Eπιστολή ΣΕΤΕ σχετικά με την επικείμενη απεργία της ΠΟΕΥΠ

Celestyal Cruises

Να μην δημιουργηθούν συνθήκες αρνητικής φήμης για ολόκληρη τη χώρα, ζητά ο ΣΕΤΕ με επιστολή του προς την Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Κυρία Λυδία Κονιόρδου, και παρακαλεί να μεριμνήσει ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση η οποία θα αναιρέσει την απόφαση για την επικείμενη απεργία και οι αρχαιολογικοί χώροι να λειτουργήσουν κανονικά.

Δείτε παρακάτω την πλήρη επιστολή

Προς την
Κυρία Λυδία Κονιόρδου
Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού

Κοιν. Κυρία Έλενα Κουντουρά, Υπουργό Τουρισμού

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2017
Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,

Πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα, σχετικά με την επικείμενη απεργία που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού, για τις 29 και 30 Ιουλίου 2017, στο σύνολο των αρχαιολογικών χώρων της Αττικής.

Το πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας αποτελεί παγκόσμια κληρονομιά και ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Ειδικότερα για την Αττική και την πόλη της Αθήνας, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία αποτελούν έναν από τους βασικότερους λόγους επιλογής ταξιδιού. Μάλιστα, για πολλούς από αυτούς τους ταξιδιώτες, η επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής είναι στόχος ζωής, αφού δεν θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ξανά παρόμοιο ταξίδι.

Για να μην δημιουργηθούν συνθήκες αρνητικής φήμης για ολόκληρη τη χώρα, ιδίως κατά τη διάρκεια της κορυφής της τουριστικής περιόδου, παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση η οποία θα αναιρέσει την απόφαση για την επικείμενη απεργία και οι αρχαιολογικοί χώροι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Α. Ρέτσος
Πρόεδρος ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.