Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H Celestyal Cruises με Βο και Ειρήνη Παπαδοπούλου

H Celestyal Cruises με Βο και Ειρήνη Παπαδοπούλου

Celestyal Nefeli

Στην τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο», με στάσεις στη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο και τη Μήλο, η Celestyal Cruises θα φιλοξενήσει τους δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες

Η Celestyal Cruises, συνεχίζει να προσφέρει στους επιβάτες μουσικές θεματικές βραδιές, με τις «Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ». Στις 28 Ιουλίου, το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli θα φιλοξενήσει, τον δημοφιλή ράπερ Βο και την εντυπωσιακή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου για μία ξεχωριστή συναυλία εν πλω, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3 .

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο φετινό τηλεοπτικό Survivor, θα επιβιβαστούν στο Celestyal Nefeli, στην τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και θα ταξιδέψουν στους πανέμορφους προορισμούς του Αιγαίου. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, οι επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους καλλιτέχνες αλλά και να τους απολαύσουν σε μια ξεχωριστή συναυλία.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τις «Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ» της Celestyal Cruises, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου, οι επιβάτες της κρουαζιέρας έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την αυθεντική ελληνική μουσική εμπειρία μαζί με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς, να απολαύσουν τις μουσικές του διεθνούς φήμης Έλληνα μουσικοσυνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη και να γευτούν cocktails κάτω από το φως της πανσελήνου σε fullmoon parties.

Αυτή η ξεχωριστή και εμπλουτισμένη εμπειρία κρουαζιέρας, αποτελεί το μοναδικό Celestyal Τρόπο Διακοπών, που περιλαμβάνει άνετη διαμονή, πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα στο πλοίο, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και αξέχαστες οργανωμένες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.