Αρχική Γευσιγνωσία Το Scalani Hills Boutari Winery & Residences βραβεύεται από το TripAdvisor με...

Το Scalani Hills Boutari Winery & Residences βραβεύεται από το TripAdvisor με το Certificate of Excellence 2017

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε το Scalani Hills Boutari Winery & Residences από το TripΑdvisor, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο. Πρόκειται για το Πιστοποιητικό Αριστείας για το 2017, ένα βραβείο με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας μεταξύ των ίδιων των χρηστών του δημοφιλούς ιστοτόπου.

Το Certificate of Excellence, ένας θεσμός που συμπληρώνει φέτος επτά χρόνια, επιβραβεύει τα καταλύματα και τα εστιατόρια που συγκεντρώνουν σταθερά τις καλύτερες κριτικές των ταξιδιωτών. Συνεκτιμά την ποιότητα, την ποσότητα και τις κριτικές που υποβάλλουν οι ταξιδιώτες στο TripAdvisor για μια περίοδο 12 μηνών.
Προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις, μια επιχείρηση πρέπει να διατηρεί μια συνολική βαθμολογία τουλάχιστον τέσσερα στα πέντε, να έχει έναν ελάχιστο αριθμό κριτικών και να έχει καταχωριστεί στο TripAdvisor για τουλάχιστον ένα έτος.
Το βραβευθέν Scalani Hills προσφέρει μια ολιστική οινοτουριστική εμπειρία, συνδυάζοντας τη διαμονή μέσα σε ένα μαγευτικό αμπελώνα και την επίσκεψη στο Οινοποιείο Μπουτάρη. Βρίσκεται στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη στην Κρήτη, έξω από το χωριό Σκαλάνι, 8 χλμ. από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και 5 χλμ. από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Η διαμονή των επισκεπτών γίνεται στο παλιό μετόχι, το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως και αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες υψηλής αισθητικής με όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο του κτήματος, σε μια έκταση 70 στρεμμάτων αμπελοελαιώνα.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στην τέχνη της οινογευστικής και να δοκιμάσουν τα κρασιά, περιορισμένης κυκλοφορίας, που παράγονται στο Κτήμα. Η γευστική δοκιμή περιλαμβάνει τα ξηρά κρασιά Φανταξομέτοχο (Λευκός Οίνος) και Σκαλάνι (Ερυθρός Οίνος) καθώς και τους γλυκούς οίνους Μοσχάτο Σπίνας και Ιουλιάτικο.
Πέραν των οινικών δοκιμών, οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλούσιο σπιτικό πρωινό με ιδιαίτερες γεύσεις από τοπικά κρητικά προϊόντα, που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τους, όπως αυτές εξάλλου αποτυπώνονται στις σχετικές κριτικές του TripΑdvisor. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στην τέχνη της κρητικής γαστρονομίας, με τα μαθήματα μαγειρικής, εμβαθύνοντας στα γευστικά μυστικά της φημισμένης κρητικής κουζίνας.
H υψηλή αισθητική και υπηρεσίες του Scalani Hills Boutari Winery and Residences είναι εξάλλου κομμάτι της φιλοσοφίας του Ομίλου των Aria Hotels, στον οποίο ανήκει, προάγοντας την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία.
Τα Aria Hotels είναι μια μικρή οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που υπόσχονται στον επισκέπτη την ιδανική απόδραση σε δέκα ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στην Ήπειρο.
Περισσότερες πληροφορίες για το Scalani Hills Boutari Winery & Residences μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:
http://www.boutari.gr/el/wineries-estates/wineries/12boutari_2011072612.wines.php
https://www.ariahotels.gr/content/scalani/accommodation-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.