Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Προβολή των νησιών Ανατολικού Αιγαίου για την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος

Προβολή των νησιών Ανατολικού Αιγαίου για την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος

Συνεχίζονται μέσα στον Ιούλιο τα δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης, που οργανώνει και υλοποιεί ο ΕΟΤ, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με στόχο την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Αν. Αιγαίου.
Στο πλαίσιο της προβολής των εναλλακτικών μορφών τουρισμού αλλά και την ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσέγας ενέκρινε εισηγήσεις για τη δαπάνη υλοποίησης τριών επιπλέον δημοσιογραφικών ταξιδιών, εκπροσώπων μεγάλων Μ.Μ.Ε. της γειτονικής χώρα, που οργανώθηκαν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα:
• Τη Λέσβο και την Χίο θα επισκεφτεί (12-19/7/7) τριμελές συνεργείο του τηλεοπτικού δικτύου Habertϋrk για λογαριασμό της τουριστικής εκπομπής Airport, που είναι από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της Τουρκίας..
• Τη Σάμο θα επισκεφτούν (15-18.7.2017) δύο δημοσιογράφοι της γνωστής εφημερίδα SABAH , η οποία έχει κυκλοφορία 301.000 φύλλα ημερησίως. Η μία εκ των δύο δημοσιογράφων είναι και παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι A HABER, στο οποίο επίσης αναμένεται σχετική προβολή του νησιού.
Στόχος των παραπάνω δράσεων είναι η ενίσχυση της τουριστικής ροής στα τρία- δημοφιλή για τους Τούρκους τουρίστες- Ελληνικά νησιά, μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.