Αρχική Αεροπορικά Νέα Lufthansa loves America! Φωτογραφηθείτε με τη Cadillac της Lufthansa και κερδίστε...

Lufthansa loves America! Φωτογραφηθείτε με τη Cadillac της Lufthansa και κερδίστε ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βόρεια Αμερική!

Lufthansa loves America!
Φωτογραφηθείτε με τη Cadillac της Lufthansa και κερδίστε ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Βόρεια Αμερική!
Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Lufthansa για να είστε εσείς ο υπερτυχερός που θα ταξιδέψει προς έναν από τους 25 προορισμούς της Lufthansa
στις ΗΠΑ και τον Καναδά!

Από τις 26 Ιουνίου, μια μοναδική αμερικάνικη Cadillac με τα χρώματα της Lufthansa, κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας! Το εντυπωσιακό αυτό ρετρό αυτοκίνητο θα σταθμεύει σε διάφορα σημεία της Αττικής, και οι περαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και παράλληλα να συμμετέχουν στον διαγωνισμό “ Lufthansa loves America”. Ένας τυχερός που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση θα κερδίσει δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς έναν από τους 25 προορισμούς της Lufthansa στη Βόρεια Αμερική.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά σε tablets που θα τους παρέχει η ομάδα της Lufthansa θα πρέπει να απαντήσουν σε ένα quiz ερωτήσεων σχετικά με τις ταξιδιωτικές προτιμήσεις τους και τα ενδιαφέροντά τους. Με βάση τις απαντήσεις η Lufthansa θα προτείνει στον κάθε διαγωνιζόμενο τον ιδανικό για αυτόν ταξιδιωτικό προορισμό στη Βόρεια Αμερική. Με την υποβολή των απαντήσεων οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για δύο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς τον προορισμό που ανέδειξε το αποτέλεσμα του quiz και λαμβάνουν δώρο ένα pin (καρφίτσα) με αυτόν τον προορισμό.

Αν δεν καταφέρετε να συναντήσετε την Cadillac της Lufthansa στους δρόμους της Αθήνας μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας lufthansalovesamerica.gr. Στο site του διαγωνισμού έχουν επίσης αναρτηθεί όλα τα σημεία της Αττικής (τοποθεσία, ημερομηνία, ώρα) που θα σταθμεύσει το εντυπωσιακό αυτοκίνητο, ενώ σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό RockFm 9.69 και τον μουσικό παραγωγό Αλέξανδρο Βραχωρίτη, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου, η Cadillac της Lufthansa θα βρίσκεται στο Rock Wave Festival.

Ο διαγωνισμός για τα δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής προς έναν από τους 25 προορισμούς του δικτύου της Lufthansa στη Β. Αμερική θα είναι ενεργός μέχρι τις 10/07. Το όνομα του τυχερού νικητή θα ανακοινωθεί στις 11/07 ζωντανά στην εκπομπή του Αλέξανδρου Βραχωρίτη, στον Rock FM, μεταξύ 09:00πμ και 10:00πμ.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να αναζητήσετε την Cadillac της Lufthansa, να φωτογραφηθείτε μαζί της και να αναρτήσετε τις φωτογραφίες σας στις προσωπικές σας σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #lifthansalovesamerica !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.