Αρχική Αεροπορικά Νέα Συμφωνία Blue Air – Boeing

Συμφωνία Blue Air – Boeing

Atlas 747-8f Air to Air

Συμφωνία Blue Air – Boeing: Αυτά είναι τα νέα αεροσκάφη του στόλου μας

Η Blue Air και η Boeing ανακοίνωσαν επιβεβαιωμένη παραγγελία για έξι 737 MAXs 8 και ακόμα δύο σε option.
Η Blue Air γίνεται η πρώτη Ρουμανική αεροπορική εταιρία που εκτελεί πτήσεις με 737 MAX .
Η Blue Air θα μισθώσει επιπρόσθετα δώδεκα αεροσκάφη 737 από την Air Lease Corporation.

Η Blue Air και η Boeing ανακοίνωσαν σήμερα, την επιβεβαιωμένη παραγγελία για έξι 737 MAXs 8 και επιπρόσθετα δύο σε option, στο Air Show του Παρισιού 2017. Ο αερομεταφορέας θα μισθώσει επίσης ακόμα έξι 737 MAXs 8 και έξι 737-800 νέας γενιάς από την Air Lease Corporation.
O Gheorghe Racaru, Γενικός Διευθυντής της Blue Air ανάφερε: Λόγω της εξαιρετικής συνεργασίας μας με την Boeing, η Blue Air έχει μακρά ιστορία στη χρήση των 737, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την λειτουργική αξιοπιστία και αξιόλογο ρεκόρ ασφάλειας. Επιβεβαιώνοντας την παραγγελία με τη Boeing καθώς επίσης τη μίσθωση επιπρόσθετων αεροσκαφών από το στρατηγικό μας συνεργάτη Air Lease Corporation, η Blue Air θα εντάξει 20 υπέρ-μοντέρνα αεροσκάφη στο στόλο της. Αυτό υπερτονίζει τη δέσμευση μας για ασφάλεια, άνεση και αξιοπιστία για τους επιβάτες μας, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος. Τα 737 ΜΑΧ θα βοηθήσουν και θα συμβάλουν στο καθορισμό του μέλλοντος της Blue Air, επιτρέποντας μας να πετάμε σε νέους και μακρινούς προορισμούς και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να διατηρούμε χαμηλά ναύλα για τους επιβάτες μας, λόγω της απίστευτης αποδοτικότητας των αεροσκαφών.
Η οικογένεια των 737 ΜΑΧ έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επιβάτες εξαιρετική απόδοση, ευελιξία και αποδοτικότητα, με χαμηλότερο κόστος ανά θέση και εκτεταμένες δυνατότητες οι οποίες θα ανοίξουν νέους προορισμούς και συνάδουν με τη Smart Flying στρατηγική της Blue Air. Το 737 ΜΑΧ είναι το αεροσκάφος με τις ταχύτερες πωλήσεις στην εταιρεία Boeing, αριθμώντας περισσότερες από 3,700 παραγγελίες από 87 πελάτες παγκοσμίως. Το 737-800 είναι ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις μοντέλα της πολύ επιτυχημένης σειράς οικογένειας αεροσκαφών Next – Generation 737, της πιο προηγμένης single-aisle οικογένεια αεροσκαφών.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Blue Air είναι ο πρώτος πελάτης της 737ΜΑΧ στη Ρουμανία”, ανάφερε ο Mosty Oliver, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης της Boeing Commercial Airplanes. “Το 737 ΜΑΧ είναι ιδανικό για την Blue Air και την αγορά που εξυπηρετεί, αυξάνοντας τις προοπτικές αύξησης εσόδων με την βελτίωση της λειτουργικότητας.
Η Blue Air ιδρύθηκε στο Βουκουρέστι το 2004 και αναπτύχθηκε με το πέρασμα των χρόνων για να γίνει μια πανευρωπαϊκή “Smart Flying” αερογραμμή με βάσεις στη Ρουμανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Κύπρο.
Από το 2016, έγινε η μεγαλύτερη Ρουμάνικη Αεροπορική εταιρεία, εκτελώντας πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε 16 χώρες. Το Smart Flying μοντέλο προσφέρει μέγιστη ικανοποίηση στον πελάτη με αποδεδειγμένη ασφάλεια πτήσεων, εκτενές αξιόπιστο δίκτυο, πελατοκεντρική προσέγγιση προσφέροντας στους επιβάτες οικονομική και φιλική εμπειρία.

Σχετικά με την Blue Air:
Η Blue Air λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια προσφέροντας πτήσεις σε πάνω από 100 απευθείας δρομολόγια στο Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, την Ιταλία, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σουηδία, Βασίλειο. Η εταιρεία έχει οκτώ λειτουργικές βάσεις, στο Βουκουρέστι, το Μπακάου, το Κλουτζ-Ναπόκα, την Κωνστάντζα, το Ιάσιο, τη Λάρνακα, το Λίβερπουλ και το Τορίνο.
Η Blue Air έχει λάβει το πιστοποιητικό της ΙΑΤΑ Operational Safety Audit ( IOSA ) από τη Διεθνή Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών ( IATA ) για τα εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας της και είναι πλέον πλήρες μέλος της ΙΑΤΑ .

Η Blue Air λειτουργεί ένα στόλο αεροσκαφών Boeing 737, με τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας καθισμάτων Recaro, παρέχοντας στους επιβάτες μια καλύτερη και πιο άνετη εμπειρία κατά τη διάρκεια της πτήσης τους.

Το πτητικό πρόγραμμα της εταιρίας είναι:
Από Βουκουρέστι προς: Βαρκελώνη, Μπέρμιγχαμ, Μπολόνια, Μπορντό, Βρυξέλλες, Κολούμπια, Κολωνία Βόννη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Φλωρεντία, Γλασκώβη, Αμβούργο, Ελσίνκι, Ιάσιο, Λάρνακα, Λισαβόνα, Λίβερπουλ, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μιλάνο Λινάτε, Νάπολη, Νίκαια, Όσλο, Οραντέα, Παρίσι Μπωβαί, Ρώμη Φιουμιτσίνο, Στοκχόλμη Αρλάντα, Στουτγάρδη, Τελ Αβίβ, Τορίνο, Βαλένθια
Από Μπακάου προς: Μπολόνια, Βρυξέλλες, Κατάνια, Δουβλίνο, Λίβερπουλ, Λονδίνο Λούτον, Μαδρίτη, Μιλάνο Μπέργκαμο, Ρώμη Φιουμιτσίνο, Τορίνο
Από το Κλουζ – Ναπόκα προς: Μπέρμιγχαμ, Βουκουρέστι, Κωνστάντζα, Δουβλίνο, Αμβούργο, Ιάσιο, Λάρνακα, Λίβερπουλ, Λονδίνο Λούτον, Νίκαια, Τιμισοάρα
Από Κωνστάντζα προς: Βρυξέλλες, Κλουζ-Ναπόκα, Ιάσι, Μιλάνο Μπέργκαμο, Οραντέα, Παρίσι Μπόουβα, Ρώμη, Τιμισοάρα
Από το Ιάσιο προς: Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Βουκουρέστι, Κλουζ-Ναπόκα, Κολωνία Βόννη, Φλωρεντία, Γλασκώβη, Λονδίνο Λούτον, Μιλάνο Μπέργκαμο, Μιένσεν, Παρίσι Μπωβαί, Ρώμη Φιουμιτσίνο, Τιμισοάρα, Τορίνο, Βαλένθια
Από τη Λάρνακα προς: Αθήνα, Μπέρμιγχαμ, Βουκουρέστι, Κλουτζ-Ναπόκα, Λίβερπουλ, Λονδίνο Λούτον, Θεσσαλονίκη, Τελ – Αβίβ.
Από το Λίβερπουλ προς: Αλικάντε, Μπακάου, Βουκουρέστι, Κλουτζ-Ναπόκα, Λάρνακα, Μιλάνο Μπέργκαμο, Ρώμη
Από το Σίμπιου προς: Στουτγάρδη
Από το Τορίνο προς: Αλγκέρο, Μπακού, Βερολίνο Τέγκελ, Βουκουρέστι, Μπάρι, Κατάνια, Κοπεγχάγη, Ιάση, Ίμπιζα, Λάμετζι Τέρμε, Λισαβόνα, Λονδίνο Λούτον, Μαδρίτη, Μάλαγα, Νάπολη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Πεσκάρα, Ρώμη Φιουμιτσίνο, Σεβίλλη, Τράπανι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.