Αρχική Αεροπορικά Νέα Η STAR ALLIANCE ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑ SKYTRAX WORLD...

Η STAR ALLIANCE ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΑ SKYTRAX WORLD AIRLINE AWARDS

Το Lounge της Star Alliance στο Los Angeles βραβεύτηκε ως το καλύτερο σαλόνι συμμαχίας
Μεταξύ των κορυφαίων 10 αερογραμμών κατατάχθηκαν 4 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας
13 Αεροπορικές Εταιρείες-Μέλη της Συμμαχίας Κέρδισαν Συνολικά 26 Βραβεία 
Γνωρίστε τους Αερομεταφορείς της Star Alliance κερδίζοντας ένα εκατομμύριο μίλια*

Φέτος, στην 20η επέτειό της, η Star Alliance κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας (Best Airline Alliance) στα Skytrax World Airline Awards για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Επιπλέον, το υψηλού κύρους σαλόνι «Los Angeles Lounge» της Συμμαχίας, κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Σαλονιού (Best Airline Alliance Lounge Award) για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αποδεχόμενος το βραβείο στο Le Bourget Air Show του Παρισιού, ο Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance δήλωσε: «Το βραβείο αυτό, που λαμβάνουμε στην 20η επέτειό μας, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δείχνει, για μία ακόμα φορά, ότι η επένδυσή μας σε μία σύγχρονη υποδομή πληροφορικής αποδίδει καρπούς, επιτρέποντας στους περισσότερους από 440.000 υπαλλήλους των αεροπορικών εταιρειών να προσφέρουν στους πελάτες μας μία ακόμα καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία με τη Star Alliance. Με το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, οι κόμβοι πληροφορικής μας, είναι ο θεμέλιος λίθος που θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την ψηφιακή τεχνολογία για να προσφέρουμε μία πιο εξατομικευμένη και βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία Alliance.».

Η Star Alliance ήταν η πρώτη αεροπορική συμμαχία που έλαβε το Βραβείο Καλύτερης Συμμαχίας του οργανισμού Skytrax όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η κατηγορία το 2005, και έκτοτε έχει κερδίσει το βραβείο οκτώ φορές.

Τα βραβεία World Airline Awards διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός αξιολόγησης αεροπορικών μεταφορών Skytrax, που εδρεύει στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η τελευταία έρευνα του οργανισμού διεξήχθη μεταξύ Αυγούστου του 2016 και Μαΐου του 2017, προσελκύοντας 19,87 εκατομμύρια συμμετέχοντες από 105 εθνικότητες. Η έρευνα κάλυψε πάνω από 325 αερογραμμές, από τις μεγαλύτερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες έως τους μικρότερους εγχώριους μεταφορείς, μετρώντας τα ποιοτικά πρότυπα για 41 βασικούς δείκτες επιδόσεων προϊόντων και υπηρεσιών στην πρώτη γραμμή του αεροδρομίου και στο περιβάλλον εντός του αεροπλάνου.

Συμπληρώνοντας τα βραβεία της Star Alliance, 13 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας έλαβαν διακρίσεις σε 26 επιμέρους κατηγορίες ενώ 4 αεροπορικές εταιρείες-μέλη της Συμμαχίας διακρίθηκαν στις 10 κορυφαίες του κόσμου: Singapore Airlines(2), ANA(3), EVA(6) και Lufthansa(7).

Aegean Airlines
Best Regional Airline in Europe
Air Canada
Best Airline in North America 
ANA
World’s Best Airport Services 
Best Airline Staff in Asia
Austrian Airlines
Best Airline Staff in Europe 
Avianca
Best Airline in South America
Best Regional Airline in South America
COPA Airlines
Best Airline in Central America / Caribbean 
Best Airline Staff in Central America 
Ethiopian Airlines
Best Airline in Africa
EVA Air
Best Business Class Comfort Amenities
World’s Best Airline Cabin Cleanliness 
Lufthansa
Best Airline in Europe
Best Airline in Western Europe
Best First Class Lounge Dining 
Singapore Airlines
Best Airline in Asia 
Best Business Class Airline Seat
Best Premium Economy Onboard Catering
South African Airways
Best Airline Staff in Africa
THAI
Best Economy Onboard Catering
World’s Best Economy Class 
Best Airline Lounge Spa Facilities
Turkish Airlines
Best Airline in Southern Europe 
Best Business Class Onboard Catering
World’s Best Business Class Airline Lounge 
Best Business Class Lounge Dining 

Αδράξτε την ευκαιρία να γίνετε «εκατομμυριούχος» μιλίων»!
Όλοι όσοι επιθυμείτε να γνωρίσετε καλύτερα τις βραβευμένες με βραβεία Skytrax αεροπορικές εταιρείες και τη Συμμαχία μας, αυτή είναι η ευκαιρία σας! Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για την 20η επέτειό της, η Star Alliance πραγματοποιεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, εμπνευσμένο από τη θεματική ενότητα «Connecting People and Cultures» (Σύνδεση Ανθρώπων και Πολιτισμών). Το έπαθλο είναι ένα εκατομμύριο μίλια συχνών πτήσεων* (frequent flyer miles) και στον διαγωνισμό συμμετέχουν και τα 21 Προγράμματα Τακτικών Επιβατών (FFPs = Frequent Flyers Programs) της Συμμαχίας.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, ο οποίος διαρκεί έως τις 31 Ιουλίου, είναι πολύ εύκολη. Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.staralliance.com/mileagemillionaire και επιλέξτε τον πάροχο του προγράμματος τακτικών επιβατών (FFP) στον οποίο επιθυμείτε να κερδίσετε το ένα εκατομμύριο μίλια. Αν δεν είστε ήδη μέλος κάποιου προγράμματος FFP, μπορείτε να εγγραφείτε εύκολα και να λάβετε ηλεκτρονικά τον αριθμό μέλους σας. Στη συνέχεια, ανεβάστε μία εικόνα προφίλ, ή selfie, μαζί με την αγαπημένη σας πολιτιστική εμπειρία. Η ενσωματωμένη φωτογραφική εφαρμογή θα συγχωνεύσει τις δύο εικόνες και θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μοναδικές σιλουέτες, η μία εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθεί για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, περιγράψτε εν συντομία την πολιτιστική σας εμπειρία, αναλύοντας λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά που την έκαναν τόσο μοναδική καθώς και το πώς σχετίζεται με την ευρύτερη θεματολογία της επετειακής εκστρατείας της Star Alliance που αφορά τη σύνδεση ανθρώπων και πολιτισμών.

Ο διαγωνισμός είναι διαθέσιμος και στις εννέα γλώσσες του ιστότοπου της Star Alliance, που περιλαμβάνουν κινέζικα (Απλοποιημένα)/κινέζικα (Παραδοσιακά), αγγλικά, γαλλικά, κορεάτικα, ιαπωνικά, πορτογαλικά και ισπανικά. Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα, από τον εταίρο της 20ης επετείου της Star Alliance, National Geographic, και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017.

Όλες οι συμμετοχές περνούν από μία σύντομη διαδικασία έγκρισης, κατά την οποία ελέγχονται με βάση την φωτογραφική ποιότητα και άλλα γενικά κριτήρια, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού. Μόλις εγκριθούν, αναρτώνται στον Χάρτη Πολιτιστικών Εμπειριών της Star Alliance, όπου μπορούν να τις δουν και να αντιδράσουν μαζί τους άλλοι ταξιδιώτες της Συμμαχίας.

Επιπλέον, οι εταιρείες-μέλη της Star Alliance έχουν παρουσιάσει και δικές τους προτάσεις σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε με ένα εκατομμύριο μίλια. Δείτε αναλυτικά τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες στη διεύθυνση www.staralliance.com/mileagemillionaire.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.