Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο όπλο για τον τουρισμό! (video)

Νέο όπλο για τον τουρισμό! (video)

Νέο όπλο για τον κόσμο του τουρισμού και όχι μόνο, ένα μικρό και απλό τραπεζάκι σαλονιού που μετατρέπεται σε μια τραπεζαρία 14 ατόμων με απλές κινήσεις.  

Ένα μικρό τραπεζάκι σαλονιού που μετατρέπεται σε μια τραπεζαρία 14 ατόμων με απλές κινήσεις.

Για όλες εκείνες τις εκδηλώσεις που χρειάζεται να φιλοξενήσετε πολύ κόσμο, όπως συνέδρια και γάμοι ή γιορτές στο χώρο σας, όπου πρέπει να μετακινήσετε όλα σας τα έπιπλα, να βγάλετε τα κρυμμένα πτυσσόμενα τραπέζια από την αποθήκη και να ενώσετε δύο και τρία τραπέζια μαζί. Μπορείτε εύκολα να αποφύγετε όλη αυτήν την ταλαιπωρία με το μαγικό τραπεζάκι σαλονιού μήκους μόλις 1.25 μέτρων το οποίο μετατρέπεται σε μια τραπεζαρία 14 ατόμων μήκους 3.35 μέτρων με απλούστατες κινήσεις. Μία μοναδική καινοτομία που θα σας εξοικονομήσει χρόνο, χώρο, κόπο και χρήματα. Η Ραγιαδάκος ΑΒΕΕ για πάνω από 40 χρόνια πρωτοπορεί στον καναπέ κρεβάτι και στο πτυσσόμενο έπιπλο φέρνοντας κοντά σας νέα προϊόντα και έξυπνες λύσεις για όλες σας τις ανάγκες. Τηλ: 210-2826-311 | http://www.dosragiadakos.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.