Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η “Greek Panorama” προ των πυλών!

Η “Greek Panorama” προ των πυλών!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για να ανοίξει τις πόρτες της, η 1η μεγάλη Έκθεση του Ελληνισμού στο κέντρο του πολιτισμού

Έφτασε η ώρα, καθώς σε λίγες μέρες ανοίγει την αυλαία της η 1η έκθεση “Greek Panorama”, στον Grand Central Terminal (αίθουσα Vanderbilt Hall), στο Μανχάταν, με στόχο την επιτυχημένη προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή δωρεάν για το κοινό στις 12-13 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 18.00, ενώ σε ότι αφορά τα “Greek Panorama B2B Sessions” που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στους επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθούν στις 11 Μαΐου 2017, με τα μηνύματα να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το Β2Β κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών της αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς, καθώς προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία πραγματοποίησης κατ’ ιδίαν επαγγελματικών συναντήσεων με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς. Το Β2Β event της έκθεσης «Greek Panorama» θα διοργανωθεί στον high-end πολυχώρο “Kellari” και θα συνδυαστεί με show γαστρονομίας ελληνικών γεύσεων από διακεκριμένους chefs.

Στο πλευρό της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας, στέκονται για άλλη μια φορά οι ομογενείς, αλλά και σύσσωμη η ελληνοαμερικανική κοινότητα. Σπουδαίες προσωπικότητες θα δώσουν δυναμικό «παρών», όπως ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος (Dean) Καρνάζης, ο οποίος θα υπογράφει το βιβλίο του «The road to Sparta» και ο πρώην επαγγελματίας παίκτης του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου NFL, Νίκος Κουτουβίδης.

Παράλληλα με την Έκθεση, θα κυκλοφορήσει και το 1ο τεύχος του ελληνοαμερικάνικου περιοδικού Hellas Blu, το οποίο θα φιλοξενεί συνέντευξη του Έλληνα αστέρα του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Ντιν Καρνάζη και της καταξιωμένης σεφ, Μαρίας Λόη, η οποία διατηρεί τη δική της επιχείρηση στη Νέα Υόρκη.

Η «Greek Panorama» και οι παράλληλες εκδηλώσεις της, αποτελούν έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής της Hellas North American Events Inc. για την αγορά της Β. Αμερικής, καθώς το πλάνο το οποίο έχει σχεδιαστεί περιλαμβάνει δράσεις και αντίστοιχες πρωτοβουλίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Με αφορμή την τελική ευθεία της Έκθεσης, ο Γενικός Διευθυντής της North Events, κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που φτάσαμε ένα βήμα πριν την έναρξη μιας Έκθεσης, η οποία στόχο έχει να διαφημιστεί η Ελλάδα παντού! Με βασικά στοιχεία τον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και την Γαστρονομία, δημιουργείται μία επιτυχημένη συνταγή, ώστε το άρωμα της Ελλάδας να κατακλύσει αρχικά τη Νέα Υόρκη και στην πορεία τον κόσμο. Οι συμμετοχές από τα Β2Β είναι τόσες πολλές, οι οποίες μας δίνουν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε την Greek Panorama όχι ως μία απλή ετήσια Έκθεση, αλλά ως ένα θεσμό πολλά υποσχόμενο για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν και στέκονται πλάι μας, όπως είναι η ελληνική πρεσβεία της Ουάσινγκτον, το υπουργείο Τουρισμού, το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο Τουρισμού και οι ΕΟΤ, ΣΕΤΕ, ΞΕΕ, ΠΟΞ, fedHATTA. Πάνω από όλα, όμως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον απλό κόσμο, τους ομογενείς μας, οι οποίοι έδειξαν από την αρχή ότι είναι δίπλα μας. Σας περιμένουμε, λοιπόν, στις 12 και 13 Μαΐου στον Grand Central Terminal για να απολαύσουμε την Ελλάδα».

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και ειδικά πακέτα προβολής μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Υπεύθυνη πωλήσεων για την Ελλάδα είναι η εταιρεία North Events με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα ακόλουθα στοιχεία: (Tel. +30 2109713281, Fax +30 2109767371, Email: info@north-e.com)

*Σημειώνεται ότι οι διαθέσιμες θέσεις στην Έκθεση “Greek Panorama” είναι περιορισμένες και λόγω του ενδιαφέροντος που ήδη εκδηλώνεται, τα αιτήματα συμμετοχών θα διεκπεραιώνονται με σειρά προτεραιότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.