Αρχική Αεροπορικά Νέα Απευθείας πτήσεις προς Βρέμη και Νυρεμβέργη: H Germania συνδέει την Αθήνα με...

Απευθείας πτήσεις προς Βρέμη και Νυρεμβέργη: H Germania συνδέει την Αθήνα με δύο πόλεις στη Γερμανία

H Germania συνδέει την Αθήνα με δύο πόλεις στη Γερμανία

Η αεροπορική εταιρεία Germania, από τη Πέμπτη 4 Μαϊου, εμπλουτίζει με 2 νέες ταξιδιωτικές επιλογές το δίκτυο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, η Germania θα συνδέει στο εξής την ελληνική πρωτεύουσα με τη Βρέμη και, από τις 12 Ιουνίου 2017, και με τη Νυρεμβέργη. Η άφιξη του αεροσκάφους της Germania στην Αθήνα έγινε δεκτή με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα στο αεροδρόμιο, σηματοδοτώντας παράλληλα και την έναρξη της συμφωνίας με την Sky Express για πτήσεις με κοινό κωδικό.
Άφιξη του αεροσκάφους της Germania στην Αθήνα έγινε δεκτή με την παραδοσιακή υδάτινη αψίδα στο αεροδρόμιο    «Με την πτήση Βρέμη – Αθήνα, η Germania σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη συνεργασία της με την Sky Express. Μέσω της συμφωνίας μας για πτήσεις με κοινό κωδικό, και οι δύο εταιρείες συμβάλλουμε στη δυναμική περιφερειακή ανάπτυξη των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, και ως αποτέλεσμα, οι επιβάτες αποκτούν νέες επιλογές πτήσεων μέσω Αθήνας για να ταξιδεύουν αδιάλειπτα μεταξύ ελληνικών νησιών και γερμανικών αεροδρομίων», δήλωσε ο Karsten Balke, CEO της Germania Airlines.

Με αφορμή τα νέα δρομολόγια της Germania από την Αθήνα, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την προσθήκη των 2 νέων συνδέσεων της Germania στο αεροδρόμιό μας. Οι πτήσεις στους συναρπαστικούς αυτούς προορισμούς, τη Βρέμη και τη Νυρεμβέργη, δίνουν νέες επιλογές στους επιβάτες και ενδυναμώνουν σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας με την αγορά της Γερμανίας, η οποία ενισχύθηκε κατά 16% το 2016 και συνεχίζει και φέτος να καταγράφει θετική δυναμική. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Germania και βεβαίως, θα υποστηρίξουμε το νέο αεροπορικό συνεργάτη μας, ώστε να έχει μια εξαιρετική παρουσία στην αγορά της Αθήνας».

Απευθείας πτήσεις προς Βρέμη και Νυρεμβέργη«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τη Germania στην Αθήνα. Η συνεργασία μας θα διευρύνει σημαντικά το δίκτυο των διαθέσιμων στην αγορά τουριστικών προορισμών, καθώς οι επιβάτες από τη Γερμανία αποκτούν πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο προορισμών προς τα ελληνικά νησιά μέσω της Sky Express. Η σύνδεση των ελληνικών νησιών με τα γερμανικά αεροδρόμια, θα δώσει πολύ μεγάλη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη των νησιών», σημείωσε η Νίκη Καραγκουλέ–Καραγεώργου, CEO της Sky Express.

Πίνακας πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Βρέμης / Νυρεμβέργης

Προς Έως Ημέρες Τιμή
Βρέμη 26.10.2017 Δευτέρα, Πέμπτη από 69 Ευρώ
Νυρεμβέργη 26.10.2017 Δευτέρα, Πέμπτη από 69 Ευρώ

Η Βρέμη, μια ιδιαίτερα ζωντανή πόλη που διασχίζει ο ποταμός  Weser, έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα να φανερώσει στον επισκέπτη: Δρόμοι με ξεχωριστό χρώμα και χαρακτήρα, φιλόξενοι άνθρωποι και εξαιρετικά προγράμματα μουσικής και τέχνης, συμβάλλουν στην ιδιαίτερη γοητεία της πόλης. Με συναρπαστική ιστορία και την Χανσεατική κληρονομιά της, η Βρέμη προσφέρει στον επισκέπτη την αίσθηση της καινοτομίας και της ναυτικής παράδοσης με έναν μοναδικό τρόπο. Η δέκατη σε μέγεθος πόλη στη Γερμανία, έχει ιδιαίτερη, προσωπική γοητεία.

Η Νυρεμβέργη, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Βαυαρία, και είναι διάσημη για το ψωμί-τζίντζερ, τα παιχνίδια και τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες αγορές! Η παλιά Νυρεμβέργη έχει διατηρήσει τη γοητεία μιας κλασσικής γερμανικής πόλης του παλαιού κόσμου: με τα παραδοσιακά κτίρια με τη χαρακτηριστική ξύλινη εξωτερική ένδυση, γοτθικές εκκλησίες και μεσαιωνικά τείχη γύρω από την πόλη, όλα στην επιβλητική σκιά του αυτοκρατορικού πύργου-κάστρου. Ταυτόχρονα όμως, η Νυρεμβέργη και οι γειτονικές πόλεις φιλοξενούν πολλές από τις πιο διάσημες γερμανικές επιχειρήσεις. Η πόλη επίσης ανταποκρίνεται στις γαστριμαργικές προσδοκίες του επισκέπτη, προσφέροντας φανταστικές ζυθοποιίες και μπυραρίες, και βεβαίως, το παραδοσιακό πιάτο της, τα λουκάνικα Νυρεμβέργης με ξινό λάχανο.

Απευθείας πτήσεις προς Βρέμη και Νυρεμβέργη: H Germania συνδέει την Αθήνα με δύο πόλεις στη Γερμανία

Οι πτήσεις απλής μετάβασης διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από 69 ευρώ. Εισιτήρια πωλούνται στο www.flygermania.com, ή τηλεφωνικά μέσω του +49 30 610 818 000 (οι κανονικές χρεώσεις σταθερής ισχύουν στο γερμανικό δίκτυο, ενώ οι χρεώσεις κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να διαφοροποιούνται), καθώς και σε επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Όλες οι τιμές που αναφέρονται περιλαμβάνουν το σύνολο των φόρων και χρεώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.