Αρχική Αεροπορικά Νέα Olympic Air: Προσφορά 400.000 θέσεων από €19 για πτήσεις εσωτερικού

Olympic Air: Προσφορά 400.000 θέσεων από €19 για πτήσεις εσωτερικού

Weekendair Φθινοπωρινές προσφορές Olympic Air

Η Olympic Air, μέλος του AEGEAN Group, ανακοινώνει την προσφορά 400.000 θέσεων με ναύλο από €19 για όλες τις πτήσεις εσωτερικού, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδέψουν στους αγαπημένους τους ελληνικούς προορισμούς, ακόμη πιο οικονομικά με το δίκτυό της. Πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει σε κάθε ευκαιρία την ελληνική περιφέρεια και ιδιαίτερα απομακρυσμένα νησιά και περιοχές, η Olympic Air επιχειρεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, σε ένα δίκτυο 33 προορισμών σε όλη την Ελλάδα.

Οι 400.000 θέσεις της προσφοράς αφορούν σε ναύλους από €19 προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη και €41 από Αθήνα.  Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από 4 έως και 10 Απριλίου 2017 ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 1 Μαΐου 2017 μέχρι και 30 Ιουνίου 2017 και από 1 Σεπτεμβρίου 2017 μέχρι και 24 Μαρτίου 2018.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με τα αεροσκάφη του στόλου της Olympic Air και της AEGEAN, προσφέροντας στους επιβάτες το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που τις χαρακτηρίζει. Η Olympic Air με τη συγκεκριμένη προσφορά έχει σαν στόχο την τόνωση της επιβατικής κίνησης εσωτερικού, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να επισκεφθεί έναν ή και περισσότερους από τους 33 προορισμούς του δικτύου της.

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.olympicair.com. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.