Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά TO KREMLINO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ...

TO KREMLINO ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΙΤΖΕΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΚΗ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 
«H ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ//ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ//ΑΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ
Μαζί τους :
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΣΤΟ @KREMLINO
 
Αντώνης, Γιάννης, Άκης, Παντελής. Τέσσερεις παλιοί, καλοί φίλοι. Στον Πειραιά, μια γειτονιά. Με την δική του μουσική πορεία και ιστορία ο καθένας χωριστά αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και οι τρεις επί σκηνής για μία παράσταση, σε μία από τις σπουδαιότερες σκηνές της πόλης, που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίους καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Αντώνης,(Τερμίτες) Γιάννης,Παντελής(Λαθρεπιβάτες) με πασίγνωστο και προσφιλές συνθετικό έργο και οι τρεις ,έχουν επιλέξει το απάνθισμα των δημιουργιών τους, τραγούδια που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας ιδωμένα με σύγχρονο μουσικό πρίσμα. Και οι τρεις μαζί θα επαναπροσδιορίσουν ενορχηστρωτικά και ερμηνευτικά, τραγούδια από την  ανεξίτηλη ιστορία των Τερμιτών, Λαθρεπιβατών και των Socrates. ο Άκης Τουρκογιώργης μπαλαντέρ των περίφημων «SOCRATES» αλλά και με δική του δισκογραφία όπως και με αναρίθμητες  συμμετοχές  ως σολίστας σε διαχρονικά αριστουργήματα της δισκογραφίας θα διασκευάσει με την αρωγή του επίσης βιρτουόζου σολίστα Αντώνη και την ερμηνεία του Γιάννη γνωστά Αγγλόφωνα rock classics κομμάτια ,που σημάδεψαν την παρέα. Η παράσταση είναι κατά κόρον κιθαριστική.
 Το πρόγραμμα στήθηκε στη θρυλική ΦΟΝΤΑΝΑ στο Πασαλιμάνι, μεταξύ ιστοριών της ιδανικής εφηβείας, και την γλυκιά θαλπωρή της ζάλης του Jack Daniels…. Η επιλογή των τραγουδιών ήταν επίπονη λόγω του μεγέθους του ρεπερτορίου και σίγουρα θα είναι μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις. Γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει και να μας θυμίσει. Όπως άλλωστε κάθε ταξίδι στο παρελθόν στο παρόν και το μέλλον….
Παίζουν οι μουσικοί :
Βαγγελης Παπαχριστόπουλος- τυμπανα
Λεωνίδας Φιλίντας – Μπασο,
Μάκης Γιούλης  ντραμς
 
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»

·      Γενική είσοδος : 12 ευρώ με μπύρα ή κρασι
·      Φοιτητικό εισιτήριο / Ανέργων  : 10 ευρώ
·      Προπώληση :  viva.gr
·      Ώρα έναρξης  23:00

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς

Τηλ. 210 410 0010

https://www.facebook.com/kremlinostage

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.