Αρχική Αθλητικά Το τοξοβολία βράβευσε την Κυριακή, τους κορυφαίους του 2016

Το τοξοβολία βράβευσε την Κυριακή, τους κορυφαίους του 2016

Η Ελληνική Ομοσπονδία της τοξοβολίας βράβευσε την Κυριακή (26 Μαρτίου 2017), τους κορυφαίους του 2016. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης (Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου & Κουντουριώτου) και ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Η Ομοσπονδία της τοξοβολίας τίμησε τους αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν στους διεθνείς αγώνες το 2016, όπως και τα κορυφαία σωματεία. Στις βραβεύσεις ξεχωρίζουν αυτές της Ευαγγελίας Ψάρρα που είχε την 5η συνεχόμενη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες, αγωνιζόμενη στο Ρίο και στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του σύνθετου τόξου Χρήστου Αερικού.

Επίσης τιμήθηκαν η Περιφέρεια Αττικής δια του Σπύρο Πάντζα, η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Ευάγγελος Λιόλιος χορηγός της Ομοσπονδίας.

Τέλος στην εκδήλωση βραβεύτηκαν και χορηγοί της Ομοσπονδίας που στηρίζουν το άθλημα και βρίσκονται κοντά στις προσπάθειες των αθλητών για ακόμα περισσότερες διακρίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.