Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Διεθνή Έκθεση...

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στην Διεθνή Έκθεση SEATRADE των ΗΠΑ

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ.Τζιάλλας, η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου, με την CEO της Crystal Cruises, κα Edie Rodriguez και τον Πρόεδρο & CEO της  Navigator Travel & Tourist Services κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά  στην Διεθνή Έκθεση SEATRADE των ΗΠΑ με  συναντήσεις  με τους επικεφαλής των Διεθνών Ομίλων Κρουαζιέρας
Σημαντικό το  ενδιαφέρον για την ελληνική κρουαζιέρα
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ.Τζιάλλας και η  Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου, με τους εκπροσώπους της CLIA, τον αντιπρόεδρο Charles Bud Darr και τον Γενικό  Γραμματέα  Tom Fecke, και τον πρόεδρο της  CLIA Ευρώπης, Κυριάκο Αναστασιάδη.

      Με θετικά μηνύματα για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής κρουαζιέρας και ενίσχυσης του  μεριδίου της τα επόμενα χρόνια ολοκληρώθηκε η επίσκεψη και οι συναντήσεις της  Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με εκπροσώπους της διεθνούς βιομηχανίας θαλάσσιου τουρισμού  στην μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global 2017 στο Φορτ Λόντερντεϊλ των ΗΠΑ.
 
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και  η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου με τους κ. Δημήτρη Κάπαρη της Zanka International, τον κ.Philip Levine, δήμαρχο του Miami Beach, και τον Αντιδήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

Η Υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA), τον   τον αντιπρόεδρο  κ. Charles Bud Darr και τον Γενικό  Γραμματέα  κ. Tom Fecke, καθώς και τον κ. Κυριάκο Αναστασιάδη, πρόεδρο της CLIA Ευρώπης  για την ενίσχυση   της παρουσίας και εκπροσώπησης της Ελλάδας στην Ένωση.
 
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ.Τζιάλλας, η Διευθύντρια του ΕΟΤ Αμερικής- Καναδά κ. Γρηγορία Καματερού, η Γενική Πρόξενος κα Αδαμαντία Κλώτσα, και εκπρόσωποι της Ομογένειας.

Τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν οι ελληνικοί προορισμοί κρουαζιέρας συζήτησε η Υπουργός σε συναντήσεις με  την  Διευθύνουσα Σύμβουλο της Crystal Cruises  κα Edie Rodriguez, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ponant Cruises Americas κ. Navin Sawhney,  τον Πρόεδρο  της   NLC Group κ.Frank del Rio, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αzamara Cruises Club κ. Larry Pimentel και τον επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρείας στο χώρο της θαλάσσιας κρουαζιέρας Zanka International  κ. Δημήτριο Κάπαρη.
 
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ.Τζιάλλας, η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου και   η διευθύντρια του ΕΟΤ Αμερικής-Καναδά κα Γρηγορία Καματερού με τους κ. George Makropulos επικεφαλής του τμήματος  τουριστικού μάνατζμεντ του Πανεπιστημίου της Florida (UIF) τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων της Π. Ν. Αιγαίου κ. Γ.Λεονταρίτη,  και  τον σκηνοθέτη Steven Bernstein.

Κυρίαρχα θέματα αποτέλεσαν οι δυνατότητες για την ανάπτυξη  νέων ελληνικών προορισμών κρουαζιέρας και θεματικών τουριστικών προϊόντων, τα τουριστικά πακέτα για τουρισμό πολυτελείας, τα έργα υποδομών για την εξυπηρέτηση των αναγκών φιλοξενίας μεγαλύτερων σε μέγεθος κρουαζιερόπλοιων  με βάση τις παγκόσμιες τάσεις, και οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις.
 
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ.Τζιάλλας, η  Διευθύντρια του ΕΟΤ Αμερικής- Καναδά κα Γρηγορια Καματερού , με  τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αzamara Cruises Club κ. LarryPimentel και τον Πρόεδρο & CEO της  Navigator Travel & Tourist Services κ. Ανδρέα Στυλιανόπουλο

Στις συναντήσεις  συμμετείχαν  ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας, η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου, η διευθύντρια του ΕΟΤ Αμερικής- Καναδά, κα Γρηγορία Καματερού και η συντονίστρια από το Υπουργείο Τουρισμού για την Επιτροπή Κρουαζιέρας κα Ιωάννα Αγγελίδου.
 
Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γ.Τζιάλλας, η Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ κα Αγγελική Χονδροματίδου, και ο Πρόεδρος της NLC Group κ.Frank del Rio.

Η Υπουργός συναντήθηκε επίσης, με τον Δήμαρχο του Miami Beach κ. Philip Levine, και με εκπροσώπους της Ομογένειας του Φορτ Λόντερντεϊλ, παρουσία της γενικής προξένου κας Αδαμαντίας Κλώτσα.
 
Σε συνάντησή της με τον κ.  George Makropulos επικεφαλής του τμήματος φιλοξενίας και τουριστικού μάνατζμεντ του Πανεπιστημίου της Florida (UIF) τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων της Π. Ν. Αιγαίου κ. Γ. Λεονταρίτη, τον σκηνοθέτη Steven Bernstein και Αμερικανούς επενδυτές η Υπουργός ενημερώθηκε για την επενδυτική πρόταση δημιουργίας σχολής κινηματογράφου και κινηματογραφικών εγκαταστάσεων στη Σύρο.
 
H κα Κουντουρά παραχώρησε συνεντεύξεις σε τουριστικά και εξειδικευμένα σε θέματα θαλάσσιου τουρισμού έντυπα, μεταξύ των οποίων το Travel Weekly και το  Seatrade Review και στα  Ομογενειακά ΜΜΕ,  Εθνικός Κήρυκας και Greek Voice.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.