Αρχική Αεροπορικά Νέα Σταύρος Δαλιάκας: Η Ellinair ενισχύει τις πτήσεις στο εξωτερικό και την Ελλάδα

Σταύρος Δαλιάκας: Η Ellinair ενισχύει τις πτήσεις στο εξωτερικό και την Ελλάδα

Ο εμπορικός διευθυντής της Ellinair Σταύρος Δαλιάκας, μιλάει στη “ΤΝ” στην ΙΤΒ 2017 και μας ενημερώνει πως η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Mouzenidis Group, ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης για διακοπές στην Ελλάδα, ενισχύει το πρόγραμμα της εξωτερικού φέτος με απευθείας δρομολόγια, από/προς Θεσσαλονίκη σε 5 πόλεις της Γερμανίας, Κολωνία, Στουτγάρδη, Μόναχο, Βερολίνο και Φρανκφούρτη.
Επίσης από Μόναχο και Βερολίνο για Ηράκλειο Κρήτης.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη για φέτος το καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί δρομολόγια από/προς Θεσσαλονίκη για Βουκουρέστι και Κλουζ.

Επίσης η Ellinair, προχωρά σε νέες πτήσεις και ενίσχυση υφιστάμενων δρομολογίων από/προς Θεσσαλονίκη Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο.

Εξ άλλου η Ellinair, καλύπτει τις ανάγκες των τουριστικών πακέτων του Mouzenidis Group, ενισχύοντας τις απ΄ευθείας πτήσεις της από/προς 35 περίπου προορισμούς σε Ρωσία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Εσθονία κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.