Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Fam Trip στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Ιταλός Tour Operator “KARLITALIA”

Fam Trip στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Ιταλός Tour Operator “KARLITALIA”

Με μεγάλη επιτυχία, και με τους συμμετέχοντες να μη θέλουν να φύγουν από την “υπέροχη” όπως έλεγαν χώρα μας, ολοκληρώθηκε το ταξείδι εξοικείωσης (Fam Trip) που διοργάνωσε από 27 έως 30/01 ο Ιταλός Tour Operator “KARLITALIA” με τη συνεργασία της Big Blue Travel, προκειμένου να παρουσιάσει, την Ελλάδα και τα τουριστικά προϊόντα που προωθεί, σε Ιταλικά Γραφεία Ταξειδίων, που ανήκουν στο συγκεκριμένο Δίκτυο.

   

 

            Τη Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο επίσημο Gala, τους Ιταλούς ταξειδιωτικούς πράκτορες καλωσόρισε στην Ελλάδα ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κ. Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο κ. Γιάννης Κουνουπιώτης
Εμπορικός Διευθυντής της Evermore Cruises, η κα Ελένη Αγκυρίδη και ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης εκ μέρους της Τravelling Νews καθώς και 2 Ιταλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι ακολούθησαν το ταξείδι.

Την παρουσίαση του συνόλου των Κλασσικών Προγραμμάτων, της ΒΒΤ, τα καινοτόμα Προγράμματα Mykonian Spiti και Cretan Spiti, καθώς και την νέα  δραστηριότητα της Big Blue Travel που συνδέεται με την Mykonos Cruises, εταιρεία διαχείρισης και εκμετάλλευσης ιδιόκτητων παραδοσιακών καϊκιών τα οποία προσφέρουν μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές με αφετηρία την Μύκονο σε ιδιωτική ή μη βάση, πραγματοποίησαν ο κ. Βάϊος Πόντικας, η κα Καλίνκα Ζέρβα και ο κ. Λάππας.

Εκ μέρους του Ιταλού Tour Operator “KARLITALIA” μίλησε ο κ. Fausto Baldin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.