Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Qatar Airways εγκαινιάζει νέες πτήσεις για το ‘Ωκλαντ της Νέας ...

Η Qatar Airways εγκαινιάζει νέες πτήσεις για το ‘Ωκλαντ της Νέας Ζηλανδίας

Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Airways Group, ο εξοχότατος κ. Akbar Al Baker ανακοίνωσε την έναρξη νέων πτήσεων από και προς το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Παράλληλα εκδήλωσε και την υπερηφάνεια του για το παγκόσμιο ρεκόρ που σημείωσε το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής καθώς αποτέλεσε τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας εμπορική πτήση.  

Με την έναρξη των νέων ημερήσιων πτήσεων η Qatar Airways δεσμεύεται για την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών στο Ώκλαντ και την τόνωση του τουρισμού στην ήδη δημοφιλή Νέα Ζηλανδία. Η γραμμή θα δώσει επίσης την ευκαιρία στους ντόπιους ταξιδιώτες να συνδεθούν με περισσότερους από 150 προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways, μέσω του κόμβου της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ, στη Ντόχα.

Ο εξοχότατος, κ. Al Baker δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους ταξιδιώτες της Νέας Ζηλανδίας την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία, φέρνοντάς τους κοντά στους φίλους και στην οικογένειά τους σε όλο τον κόσμο, με την μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας εμπορική πτήση από το Ώκλαντ στη Ντόχα. Το νέο αυτό δρομολόγιο θα επιτρέψει στους επιβάτες από τη Νεα Ζηλανδία να ταξιδέψουν σε περισσότερους από 150 προορισμούς του δικτύου μας, όπου θα φτάσουν ανανεωμένοι, χάρη στη μοντέρνα τεχνολογία και το υψηλό επίπεδο εξατομικευμένης εξυπηρέτησης εν πτήσει που προσφέρουμε.»

Ο κ. Adrian Littlewood, Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου του Ώκλαντ σχολίασε: «Το Ώκλαντ υποδέχθηκε με χαρά τη νέα πτήση της Qatar Airways, καθώς αναμένεται να συνεισφέρει περίπου 198 εκ. δολάρια Νέας Ζηλανδίας στην οικονομία κάθε χρόνο. Το νέο δρομολόγιο προσφέρει εξίσου καλές επιλογές και για όσους θέλουν να επισκεφτούν τη Νέα Ζηλανδία, αλλά και για όσους Νεοζηλανδούς θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.”  

Η προσθήκη του Ώκλαντ στο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας έρχεται μετά την πρόσφατη επέκταση της εταιρείας στην περιοχή με την έναρξη λειτουργίας νέων γραμμών σε Σύδνεϋ και Αδελαΐδα μέσα στο 2016. Η Qatar Airways σκοπεύει να διευρύνει εκ νέου τους ορίζοντές της στην περιοχή και για το 2017/18 με την προσθήκη του προορισμού της Καμπέρα.     

Άλλοι νέοι προορισμοί που πρόκειται να ανοίξουν το 2017/18 περιλαμβάνουν τα Γιανμπού και Ταμπούκ (Σαουδική Αραβία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Νίκαια (Γαλλία), Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.), Τσιάνγκ Μαϊ (Βόρειος Ταϊλάνδη), Σαράγεβο (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Λιμπερβίλ (Γκαμπόν), Ντουάλα (Καμερούν), Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), Σαντιάγο (Χιλή), Καμπέρα (Αυστραλία), Μεντάν (Ινδονησία) και Λας Βέγκας (ΗΠΑ).

 Οι επιβάτες που σχεδιάζουν να επισκεφτούν τη Νέα Ζηλανδία μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μετεπιβίβασή τους στη Ντόχα και να απολαύσουν ακόμη περισσότερο το ταξίδι τους. Με το νέο τύπο βίζας, που προσφέρει η Qatar Airways στους επιβάτες μετεπιβίβασης για έως και 96 ώρες, είναι πλέον ευκολότερο να συνδυάσουν μια γρήγορη επίσκεψη στη Ντόχα, για να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και την πολυτελή εμπειρία διαμονής και αγορών, με τις διακοπές τους στη Νέα Ζηλανδία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το http://www.qatarairways.com/us/en/qatartransitvisa.page

Αν θέλετε να δείτε το βίντεο της μεγαλύτερης απευθείας εμπορικής πτήσης που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ παρακαλώ επισκεφτείτε τον παρακάτω βίντεο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.