Αρχική Γαστρονομία Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους για δεύτερη χρονιά στο On...

Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από τους Χρυσούς Σκούφους για δεύτερη χρονιά στο On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εστιατόριο On the Verandah του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες διακρίθηκε με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στον θεσμό των Χρυσών Σκούφων.

Το βραβείο αποτελεί τιμή για τους ανθρώπους του ξενοδοχείου και έρχεται ως επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, της δημιουργικότητας και της επιμονής του chef Σταμάτη Μαρμαρινού και της ομάδας του στην αγνή πρώτη ύλη και τις καθαρές γεύσεις.

Η διάκριση αυτή επιβραβεύει το σύνολο της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει το On the Verandah, στο οποίο η δημιουργία του κάθε πιάτου αποτελεί ιεροτελεστία. Η πρώτη ύλη και η γεύση πρωταγωνιστούν. Ο chef Σταμάτης Μαρμαρινός επιλέγει τα πιο αγνά υλικά από την οργανική φάρμα του Ποσειδωνίου στο βουνό των Σπετσών και συλλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες από τους παραγωγούς του νησιού και της ευρύτερης περιοχής. Μένοντας πιστός στην ελληνική κουζίνα, μετουσιώνει παραδοσιακές γεύσεις σε μοντέρνα πιάτα.

Η σύγχρονη εικόνα των γαστρονομικών προτάσεων του εστιατορίου δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με τις γνώριμες και καθαρές ελληνικές γεύσεις που σερβίρονται στο μαγικό σκηνικό της βεράντας του Ποσειδωνίου. Στηρίζοντας με κάθε μέσο και αναδεικνύοντας το ελληνικό προϊόν ο Σταμάτης Μαρμαρινός δημιουργεί πιάτα που αντικατοπτρίζουν την γαστρονομική μας παράδοση σε κάθε τους έκφανση.

Λίγους μήνες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν, η σημαντική αυτή διάκριση από έναν θεσμό όπως οι Χρυσοί Σκούφοι, έρχεται να εμψυχώσει όλη την ομάδα του On the Verandah αυξάνοντας συνάμα το αίσθημα ευθύνης για μια ακόμη πιο δημιουργική και γευστική χρονιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.