Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Θέατρο Τέχνης τιμά τη μνήμη του Καρόλου Κουν με δωρεάν παραστάσεις

Το Θέατρο Τέχνης τιμά τη μνήμη του Καρόλου Κουν με δωρεάν παραστάσεις

Τριάντα χρόνια κλείνουν, σήμερα, Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου από τον θάνατο του μεγάλου δασκάλου του ελληνικού θεάτρου Κάρολου Κουν και το Θέατρο Τέχνης τιμά την τιμή του με σειρά εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα λοιπόν, και ώρα 18.30 – 20.00 ξεκινάει η πρώτη εκδήλωση στο Υπόγειο της Πεσμαζόγλου, με προβολή αποσπασμάτων αρχειακού υλικού του Θεάτρου Τέχνης από ταινίες του Μίμη Κουγιουμτζή. Στη συνέχεια, ηθοποιοί και συντελεστές του φετινού προγράμματος της θεατρικής περιόδου 2017-18 του Θεάτρου Τέχνης θα διαβάσουν 22 ποιήματα του Κουν, ενώ το αφιέρωμα θα κλείσει με τον «Ματωμένο Γάμο», στην τελευταία εκδοχή του Μάνου Χατζιδάκι για πιάνο και τσέλο.

Tραγούδι : Μαρία Κωστράκη
Πιάνο: Λευτέρης Μιχαλόπουλος
Τσέλο : Ρενάτο Ρίπο

Τέλος, την ίδια ημέρα, η είσοδος στις παραστάσεις «Ρομπέρτο Τσούκκο» του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές (ώρα έναρξης 21:15 -Υπόγειο) και «Η σονάτα του Κρόϊτσερ» του Λέοντος Τολστόϊ (ώρα έναρξης 21:15-Φρυνίχου), θα είναι ελεύθερη.

Τη συγκεκριμένη ημέρα δεν θα γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις, ενώ τα ταμεία των δύο σκηνών θα ανοίξουν στις 17.00 και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση 18.30 στο Υπόγειο, θα έχουν αυτόματα εξασφαλίσει ελεύθερη είσοδο στην παράσταση «Ρομπέρτο Τσούκκο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.