Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την 1η Μαρτίου, η ανακήρυξη...

Σε ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την 1η Μαρτίου, η ανακήρυξη του 2017 ως Έτους Δωδεκανήσου

Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση συμμετείχε, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με αντικείμενο την ανακήρυξη του 2017 ως έτους Δωδεκανήσου, επί τη ευκαιρία της συμπλήρωσης φέτος 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στον εθνικό κορμό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και  Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, οι βουλευτές Δωδεκανήσου κκ Δημήτρης Γάκης, Ηλίας Καματερός, Μάνος Κόνσολας και Δημήτρης Κρεμαστινός, καθώς και οι Δήμαρχοι Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, Κω, κ. Γιώργος Κυρίτσης και Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος.

Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, με ομιλητές τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και τους αρχηγούς των κομμάτων, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την ανακήρυξη του 2017 σε  Έτος Δωδεκανήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.