Αρχική Αεροπορικά Νέα Ryanair: Απ’ ευθείας Αθήνα-Κατοβίτσε και Κρακοβία

Ryanair: Απ’ ευθείας Αθήνα-Κατοβίτσε και Κρακοβία

 H Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα, (31 Ιανουαρίου) το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2017, με δύο νέα δρομολόγια προς Κατοβίτσε και Κρακοβία (και ακόμα δύο υπό επιβεβαίωση) και 20 δρομολόγια σε σύνολο, συμβάλλοντας έτσι στην διακίνηση 2.9 εκατομμυρίων επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 2,175 θέσεων εργασίας στην Αθήνα.
 

Το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair για το 2017 θα προσφέρει:
·         2 νέα δρομολόγια προς Κατοβίτσε (2 εβδομαδιαία) και Κρακοβία (2 εβδομαδιαία), ενώ ακόμα δύο δρομολόγια είναι σε αναμονή επιβεβαίωσης
·         20 δρομολόγια σε σύνολο
·         2.9 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος
·         2,175 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ανά έτος
 
Παράλληλα, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2017 καταγράφει ρεκόρ κρατήσεων, καθώς η Ryanair μεταφέρει την εξοικονόμηση καυσίμων σε ακόμα χαμηλότερους ναύλους, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει ολοένα και περισσότερο την ταξιδιωτική εμπειρία, μέσω του προγράμματος “Always Getting Better”.
 
Δυστυχώς, η Ryanair θα προβεί σε μείωση της κίνησης της στην Αθήνα κατά 22% για τον χειμώνα του 2017, λόγω καθυστερήσεων των έργων ολοκλήρωσης του αεροδιαδρόμου Θεσσαλονίκης καθώς και λόγω των αναπάντητων αναπτυξιακών της προτάσεων εκ μέρους της κυβέρνησης.
 
Παρόλα αυτά, η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τις κυριότερες Ευρωπαϊκές πόλεις, όπως την Ρώμη (2 καθημερινά) και το Λονδίνο (1 καθημερινό) με βελτιωμένα ωράρια και χαμηλότερους ναύλους, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τους Έλληνες ταξιδιώτες  business και αναψυχής.
 
Ο David O’Brien της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα:
 
“ Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2017, με νέα δρομολόγια προς Κατοβίτσε και Κρακοβία και ακόμα δύο δρομολόγια τα οποία θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Με 20 δρομολόγια σε σύνολο, η Ryanair θα διακινήσει 2.9 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος και θα στηρίξει παράλληλα 2,175* παράπλευρες θέσεις εργασία στην Αθήνα. Τα νέα δρομολόγια θα είναι διαθέσιμα προς κράτηση στις αρχές Φεβρουαρίου.
 
Παράλληλα, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το ρεκόρ κρατήσεων προς το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2017, ενώ οι Έλληνες πελάτες μας μπορούνε να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους όταν πραγματοποιούν κρατήσεις νωρίς. Παροτρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να κάνουν από τώρα κράτηση για τις επόμενες διακοπές τους, μπαίνοντας στο Ryanair.com ή μέσω του app μας, όπου θα βρούνε τις καλύτερες τιμές για αεροπορικά εισιτήρια από και προς την Αθήνα.
 
Η Ryanair ευελπιστεί πως η Ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος και την προτρέπει να παρατείνει την σύμβαση του ΔΑΑ, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης και του τουρισμού, παρά την μεγαλύτερη οικονομική προσφορά. Η Ryanair υπογραμμίζει πως εάν η Αθήνα αξιοποιούσε τις προοπτικές της, θα μπορούσε να υποδεχθεί 20 εκατομμύρια επιπλέον πελάτες και 5 εκατομμύρια τουρίστες (ταξιδιωτικές δαπάνες €2.7δισ.), οι οποίοι θα συνέβαλαν στην δημιουργία 15,000 θέσεων εργασίας.
 
Για να γιορτάσει την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2017, η Ryanair απελευθερώνει νέα προσφορά από Αθήνα, με ναύλους από μόνο 19.99€, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (2 Φεβρουαρίου). Καθώς οι θέσεις αυτές θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να μπούνε τώρα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουνε την ευκαιρία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.