Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Υποδοχή του πλοίου ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ” στο λιμάνι από τον Υπουργό Ναυτιλίας

Υποδοχή του πλοίου ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ” στο λιμάνι από τον Υπουργό Ναυτιλίας

Το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε στο Λιμάνι του Πειραιά μετά τον ερχομό του νέου έτους υποδέχθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη, ανέβηκε στη γέφυρα του πλοίου “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ” το οποίο κατέπλευσε στις 00:12, και αντάλλαξε ευχές με τον Πλοίαρχο, το πλήρωμά του, καθώς και τους επιβάτες που μετέφερε.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω την ελληνική κυβέρνηση στην υποδοχή του πρώτου πλοίου που μπήκε στο μεγάλο λιμάνι για το έτος 2017. Ένα έτος που προσδοκούμε όλοι ότι θα είναι καθοριστικό για την πορεία του τόπου. Ο τόπος τα τελευταία επτά χρόνια έχει ζήσει πολύ μεγάλες δοκιμασίες που άγγιξαν τη ψυχή, την καρδιά, τη ζωή όλων των Ελλήνων.

Πιστεύω λοιπόν ότι αφήνοντας πίσω το 2016, θα αφήσουμε πίσω και ότι μας χωρίζει και θα συγκροτήσουμε όλοι μαζί -γιατί αυτό απαιτεί η αγάπη προς την πατρίδα- ένα ευρύτερο μέτωπο πατριωτισμού απέναντι στα μεγάλα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα, το προσφυγικό, την οικονομική και κοινωνική κρίση, την ρευστή κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περίμετρο της χώρας μας.

Ο καθένας μας λοιπόν, ας αναλογιστεί τις δικές του προσωπικές ευθύνες και ας καταθέσει τον καλύτερό του ευατό, αυτό υποχρεούμεθα όλοι να κάνουμε ώστε και στην Ευρώπη να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια περικοπών και νέων μέτρων που μπορούν να βάλουν σε πολύ μεγάλη δοκιμασία ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό. Θα πρέπει να υπάρξουν λύσεις πραγματικές που θα δίνουν τη δυνατότητα η οικονομία να πάει μπροστά και η κοινωνία να πάρει μια ανάσα με βάση ότι έχει ζήσει τα τελευταία χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.