Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Όλος ο κόσμος airtickets! (video)

Όλος ο κόσμος airtickets! (video)

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ airtickets® ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Στον “αέρα” από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η νέα τηλεοπτική καμπάνια της airtickets® με κεντρικό μήνυμα «Όλος ο κόσμος airtickets!» και με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Ελευθερίου!

Η νέα καμπάνια περιγράφει, με τρόπο δημιουργικό, παραστατικό και εξαιρετικά χιουμοριστικό, τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρει η airtickets®, η Νο1 εταιρεία κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων στην Ελλάδα,  μέσα από την ιστοσελίδα και το mobile app της.
Μέσα από 6 ευφάνταστους και ανατρεπτικούς χαρακτήρες, έναν ιπτάμενο γιόγκι, έναν καθαρόαιμο Κρητικό, έναν απεγνωσμένο ναυαγό, έναν παθιασμένο Τούρκο, έναν διάσημο… καρατέκα και ένα μεγάλο πολεμιστή, ο Λευτέρης Ελευθερίου, καλεί τον θεατή να ανακαλύψει τις καινοτόμες λειτουργίες και τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets®!
Το δημιουργικό concept και το ξεκαρδιστικό σενάριο επιμελήθηκε η δημιουργική διευθύντρια Αννίτα Γρηγοριάδη ενώ την παραγωγή την ανέλαβε η Candyshop VFX. Η καμπάνια θα προβληθεί σε 7 μεγάλα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, ενώ θα «τρέξει» και online σε full version (1:19’), παράλληλα με μια εξαιρετικά απρόβλεπτη “don’t skip ad” YouTube καμπάνια!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.