Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών στο MAKEDONIA PALACE

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών στο MAKEDONIA PALACE

Ένα ακόμα συνέδριο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο MAKEDONIA PALACE. Συγκεκριμένα το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργών Θώρακος – Καρδιάς – Αγγείων πραγματοποιήθηκε στις 24-26 Νοεμβρίου στις αίθουσες του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου φιλοξενήθηκαν στα πολυτελή και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια του ξενοδοχείου, και απόλαυσαν τις υπηρεσίες που προσέφερε το MAKEDONIA PALACE κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.
Στο εν λόγω συνέδριο, όπου εορτάστηκαν τα 30 χρόνια της εταιρείας, καταγράφηκε ρεκόρ συμμετοχής, που χαρακτηρίστηκε από την παρουσία μεγάλου αριθμού νέων μελών, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν όλες οι εξελίξεις στις νέες τεχνικές και τεχνολογίες που αφορούν την Καρδιο-θωρακοχειρουργική και τα μεγάλα αγγεία.  Συγκεκριμένα δόθηκε έμφαση στην χρήση των αρτηριακών μοσχευμάτων και της πάλλουσας καρδιάς στην χειρουργική των στεφανιαίων, στην διακαθετηριακή και ελάχιστα επεμβατική τοποθέτηση βαλβίδων, οι εξελίξεις στην πλαστική της μιτροειδούς βαλβίδος και άλλες πρωτοπορίες της χειρουργικής της καρδιάς.

Αντίστοιχα, αναλύθηκαν όλες οι εξελίξεις στη χειρουργική θώρακος, με τα νεότερα στην αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα, των παθήσεων του θωρακικού τοιχώματος, και των σύγχρονων διαγνωστικών τεχνικών.  Με την παρουσία βαλκάνιων και άλλων ευρωπαίων προσκεκλημένων, διεξήχθησαν επίσης στρογγυλές τράπεζες για τις εξελίξεις στις μεταμοσχεύσεις καρδιάς και πνεύμονα, καθώς και ιστορικές αναδρομές στην χειρουργική της Στεφανιαίας Νόσου καθώς και της χειρουργικής θώρακος στην Ελλάδα και τα βαλκάνια. Σημαντική ήταν και η διεξαγωγή μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων πρακτικής εξάσκησης.

Ο κ. Σωτήριος Πράπας, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος – Καρδίας – Αγγείων μέσα από επίσημη ανακοίνωση ευχαρίστησε την διεύθυνση και το προσωπικό του MAKEDONIA PALACE για την άψογη από κάθε άποψη υποδομή και φιλοξενία.

Ο κ. Περικλής Βογιατζής, Hotel Manager του MAKEDONIA PALACE, υπογραμμίζει τη σημαντικότητα του συνεδριακού τουρισμού για την ανάπτυξη της περιοχής. Άλλωστε, ένας από τους κύριους στόχος του MAKEDONIA PALACE είναι η ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του, μέσα από το REMAKE PROJECT, το πρόγραμμα ριζικής ανανέωσης του ξενοδοχείου, που θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.