Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αναστάλη η απεργία της ΠΝΟ μετά από πολύωρη συνεδρίαση

Αναστάλη η απεργία της ΠΝΟ μετά από πολύωρη συνεδρίαση

Αναστέλλεται η απεργία της ΠΝΟ μετά από πολύωρη συνεδρίαση

Χθές το απόγευμα έφτασε στον Πειραιά από το Ηράκλειο το πρώτο πλοίο με περίπου 120 νταλίκες με ευπαθή προϊόντα, ενώ οι υπόλοιπες που έχουν παραμείνει στο λιμάνι θα μεταφερθούν με άλλα πλοία.

Σημειώνεται πως η ΠΝΟ εμμένει στα αιτήματα της με τον κ. Χαλά να δηλώνει πως τα προβλήματα δεν έχουν λυθεί ακόμα.

Σύμφωνα με τα μέλη της ΠΝΟ, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να επανεξετάσουν την αρνητική συμπεριφορά τους στην αντιμετώπιση των δίκαιων και καυτών αιτημάτων τους και “να κατανοήσουν μια για πάντα ότι οι ναυτεργάτες δεν ζητούν τίποτε νέο αλλά απλά αγωνίζονται να διασώσουν όσα τους έχουν απομείνει μετά τις συνεχείς περικοπές, που δέχτηκε ο κλάδος από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα της Τρόικας και των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων”.

Με τη ανακοίνωση της η Ομοσπονδία, ξεκαθαρίζει ότι οι γραπτές και προφορικές διαβεβαιώσεις, του υπουργού Ναυτιλίας και του υπουργού των Οικονομικών, για το φορολογικό, “λειτούργησαν προς το παρόν ως καταρχήν πυροσβεστικό μέσο, πλην όμως σαφέστατα και αναμφισβήτητα δεν αποτελούν και ικανοποίηση των αιτημάτων”.

Πάντως, η ΠΝΟ η οποία χαρακτηρίζει την εννιαήμερη απεργία ως “απαρχή νέων αγώνων”, διακηρύσσει ότι αν σύντομα δεν υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματα του κλάδου τους, θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.