Αρχική Αεροπορικά Νέα H ETIHAD AIRWAYS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΞΙ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ KIT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ...

H ETIHAD AIRWAYS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΞΙ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ KIT ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ

Η Etihad Airways παρουσίασε την ανανεωμένη συλλογή των κιτ περιποίησης της Διακεκριμένης Θέσης της, με νέα σχέδια εμπνευσμένα από εικονικές πόλεις του παγκόσμιου εκτεταμένου δικτύου της.

Η νέα σειρά βασίζεται στη βραβευμένη εταιρική σχέση που έχει η αεροπορική εταιρεία με την LUXE City Guides, που επιμελείται τους οδηγούς πόλεων προς ενημέρωση των ταξιδιωτών, και με τη γνωστή μάρκα περιποίησης του δέρματος, με έδρα το Λονδίνο, Scaramouche + Fandango.

Η μοναδική αυτή συνεργασία, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2015, προσφέρει στους επισκέπτες της Etihad Airways ένα κομψό και συλλεκτικό προϊόν το οποίο παρέχει μοναδικές ανέσεις και έμπνευση από την πολιτιστική κληρονομιά.

Οι πέντε νέες πόλεις που προστέθηκαν είναι η Νέα Υόρκη, το Σάο Πάολο, η Ρώμη, η Μελβούρνη και η Μπανγκόκ, ενώ το υπάρχον κιτ του Άμπου Ντάμπι έχει ανανεωθεί με νέο σχεδιασμό και με πλήρως ενημερωμένο οδηγό πόλης. Τα σχέδια δημιουργήθηκαν ειδικά για την Etihad Airways από την LUXE City Guides. Κάθε κιτ περιλαμβάνει ένα ειδικά διαμορφωμένο οδηγό πόλης, προσφέροντας επιλογές ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa, μπαρ, μπουτίκ και καταστήματα του κάθε προορισμού, καθώς και υπηρεσίες, ειδικούς και προσωπικούς ξεναγούς.

Ο Calum Laming, Vice President Guest Experience της Etihad Airways, δήλωσε: «Η συνεργασία με αυτές τις συναρπαστικές και καινοτόμες νέες μάρκες, όπως η LUXE City Guides και η Scaramouche + Fandango έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλής. Οι πολυτελείς ανέσεις, οι συλλεκτικοί οδηγοί και το λειτουργικό τσαντάκι που προσφέρεται στη Διακεκριμένη Θέση της Etihad Airways, προσθέτουν επιπλέον χρώμα, χαρακτήρα και καινοτομία στις υπηρεσίες μας και τη φιλοξενία που προσφέρουμε».

Τα σχέδια των κιτ περιποίησης επηρεάζονται κυρίως από τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά των αντίστοιχων πόλεων. Το κιτ του Άμπου Ντάμπι είναι εμπνευσμένο από τα περίπλοκα ψηφιδωτά του Sheikh Zayed Grand Mosque και της Νέας Υόρκης από το πλέγμα των δρόμων

που δημιουργείται, τις λεωφόρους και τα κίτρινα ταξί της πόλης. Το κιτ της Ρώμης εμπνέεται από το Κολοσσαίο και την αρχαία επιρροή της πέτρινης αρχιτεκτονικής, το κιτ της Μπανγκόκ αντανακλά τους διακοσμητικούς ναούς της πόλης, το κιτ της Μελβούρνης επηρεάζεται από τα κτίρια του 19ου αιώνα της πόλης, τον ποταμό Yarra και την ακτογραμμή,  ενώ το κιτ του Σάο Πάολο αντανακλά το εικονικό μοτίβο του πεζοδρομίου του εμπορικού της δρόμου και τα εθνικά χρώματα της Βραζιλίας.

Το κιτ περιποίησης της μάρκας Scaramouche + Fandango διαθέτει μια πολυτελή ενυδατική κρέμα προσώπου εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και αντι-οξειδωτικά, καθώς και αιθέρια έλαια για την καταπολέμηση της κόπωσης και των χαμηλών επιπέδων υγρασίας στην καμπίνα. Τα αιθέρια έλαια αποκαθιστούν την ισορροπία της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Το lip balm με  μέλι και βούτυρο καριτέ εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε διατηρεί τα χείλη ενυδατωμένα.

Τα νέα κιτ περιλαμβάνουν επίσης ένα σετ ύπνου που περιέχει κάλτσες και μάσκα ματιών, καθώς και ένα οδοντικό πακέτο και ωτοασπίδες.

Η βραβευμένη σειρά της Etihad Airways για τα κιτ της Διακεκριμένης Θέσης της έλαβε φέτος το πολυπόθητο Χρυσό βραβείο στο θεσμό Travelplus Awards.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.