Αρχική Αθλητικά Ο …μουσικός Αυθεντικός Μαραθώνιος

Ο …μουσικός Αυθεντικός Μαραθώνιος

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους χορηγούς που συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία και τη διεξαγωγή του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ετοίμασε δράσεις μουσικής  που θα εμψυχώνουν τους δρομείς στο πέρασμά τους στην Αυθεντική διαδρομή αλλά και στην Αθήνα στη διαδρομή 5 και 10 χλμ. 
Σε αρκετά σημεία θα υπάρχουν DJs, Φιλαρμονικές διαφόρων Δήμων, και μουσικά σχήματα που με τις δράσεις τους θα δώσουν ένα άλλο τόνο στην μεγάλη αυτή γιορτή της πρωτεύουσας.
Αναλυτικά:
 

 
Στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (αλλά και σε κομβικά σημεία της διαδρομής των 5 και των 10 χιλιομέτρων), μουσικά σχήματα θα βρίσκονται από τον Τύμβο μέχρι και λίγο πριν τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Εκτός από τους DJs θα συμμετάσχουν: η Φιλαρμονική του Δήμου Μαραθώνα, οι «Πολιτιστικές Απόπειρες», η Φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων και Αρτέμιδος, τα κρουστά «Λαγοί», η Φιλαρμονική του Δήμου Χολαργού, η ερασιτεχνική ορχήστρα Μακεδονικής Γκάιντας και η Στρατιωτική Μπάντα του ΑΣΑΕΔ.
 
Συνολικά θα παρουσιαστούν 33 μουσικές δράσεις από το ΣΕΓΑΣ και τους χορηγούς: Εθνική Τράπεζα, ERGO, ΟΠΑΠ, POWERADE, BMW, WIND, AYΡΑ, DHL, AEGEAN, ADIDAS και EVIOL . 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.