Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέα πτήση SilkAir προς Vientiane και Luang Prabang στο Λάος

Νέα πτήση SilkAir προς Vientiane και Luang Prabang στο Λάος

Η SilkAir, περιφερειακή θυγατρική της Singapore Airlines, εγκαινίασε πρόσφατα τις πτήσεις προς Vientiane και Luang Prabang στο Λάος, διευρύνοντας το δίκτυο δρομολογίων της, που πλέον αριθμεί 51 προορισμούς σε 14 χώρες.

Η πρώτη πτήση αναχώρησε στις 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 13:20 από το αεροδρόμιο Changi και έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Wattay του Vientiane στις 15:15. Στη συνέχεια, αναχώρησε στις 16:05 για το Διεθνές Αεροδρόμιο Luang Prabang, όπου έφτασε στις 17:00. Η πτήση της επιστροφής απογειώθηκε στις 17:50 και προσγειώθηκε στη Σιγκαπούρη στις 22:05 (όλες οι ώρες είναι τοπικές).

Οι πτήσεις προς Λάος θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, με επιστροφή αυθημερόν. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη Airbus A320, με θέσεις σε δύο κατηγορίες, Business και Οικονομική.

Για τον εορτασμό της ειδικής αυτής περίστασης, στους επιβάτες της πρώτης πτήσης από τη Σιγκαπούρη και το Λάος δόθηκαν αναμνηστικά δώρα SilkAir, καθώς και πιστοποιητικά επιβατών της πρώτης πτήσης υπογεγραμμένα προσωπικά από τον Chief Executive της SilkAir, κ. Foo Chai Woo, και τον πιλότο της πτήσης, Captain Sheldon Rasquinha.

Ο Chief Executive της SilkAir, κ. Foo Chai Woo, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι για το νέο δρομολόγιο, καθώς το Λάος γίνεται πιο δημοφιλές στους ταξιδιώτες της ευρύτερης περιοχής. Η αεροπορική σύνδεση αποτελεί την πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο Singapore Airlines – SilkAir, που καλύπτει πάνω από 100 διεθνείς προορισμούς σε 34 χώρες, παρέχοντας στους πελάτες μας με την ενισχυμένη συνδεσιμότητα μέσω του αεροδρομίου Changi της Σιγκαπούρης. Ελπίζουμε ότι οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν τη γαλήνια φύση του Λάος και τη ζωντάνια του πολιτισμού και της αρχιτεκτονικής του».

Για κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της SilkAir, ή να επικοινωνήσουν με τα τηλεφωνικά κέντρα και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.