Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέα εποχή και νέες προτάσεις για μασάζ στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

Νέα εποχή και νέες προτάσεις για μασάζ στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

Με νέες προτάσεις για μασάζ καλωσορίζει το Porto Palace Hotel Thessaloniki τον χειμώνα του 2016, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και τόνωσης στους επισκέπτες του PULSE Gym & Fitness Station, που λειτουργεί στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου.
Το PULSE Gym & Fitness Station είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο studio άσκησης και ευεξίας, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Περιλαμβάνει εξοπλισμένο γυμναστήριο, με διάδρομο, ελλειπτικό μηχάνημα, ποδήλατο, πολυμηχάνημα άσκησης και βάρη, σάουνα και Jacuzzi.

Ο χώρος του PULSE Gym & Fitness Station είναι προσβάσιμος από το πρωί στις 07:00 π.μ. έως και το βράδυ στις 22:00 μ.μ. και εκτός του γυμναστηρίου διαθέτει και ξεχωριστή αίθουσα για spa, όπου το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του ξενοδοχείου φροντίζει καθημερινά για την αναζωογόνηση των επισκεπτών, προσφέροντας πλήθος υπηρεσιών σώματος.

Πέραν των βασικών υπηρεσιών spa, που μπορούν να απολαύσουν οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, νέες προσθήκες έγιναν από τον χειμώνα του 2016 και στον κατάλογο των μασάζ (Seasonal Massages), ώστε οι επιλογές να καλύπτουν πλέον κάθε ανάγκη, τόσο χαλάρωσης, όσο και ενδυνάμωσης του σώματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες προτάσεις των Seasonal Massages έχουν ως ακολούθως:

Massage με Algae Cream 40΄
Αδυνατιστική μάλαξη με κρέμα εμπλουτισμένη με φύκια, πλούσια σε ιώδιο, με αποτοξινωτική δράση.

White Pearly Massage 50΄
Μάλαξη με ιριδίζον περλέ προϊόν, υπερενυδατικό, αρωματίζει το δέρμα και το αφήνει απαλό και λαμπερό. Κατάλληλο για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Light of the Mediterranean 50΄
Μάλαξη με κερί που λιώνει αργά, ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και αφήνει τέλειο άρωμα χωρίς να κολλάει. Σε άρωμα ελιάς.

Karite Massage 50΄
Μάλαξη με τις ευεργετικές ιδιότητες του βούτυρου Καριτέ. Λεπτόρρευστη υφή και τέλεια απορροφητικότητα με άρωμα φρεσκάδας. Κατάλληλο και για παιδιά.

Heavy legs Massage 30΄
Μάλαξη στοχευμένη στα κουρασμένα και πρησμένα πόδια, με δροσιστική και καταπραϋντική δράση. Κατάλληλο για έγκυες.

Ancient Greek Massage 60΄
Δύο θεραπευτές με συνδυασμό κινήσεων θα σας προσφέρουν την απόλαυση ενός αναζωογονητικού μασάζ. Βασισμένο στις τεχνικές μασάζ του Ιπποκράτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.