Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Ryanair λανσάρει την Cyber Week προσφορά – Ένα 8ήμερο φανταστικών εκπτώσεω

Η Ryanair λανσάρει την Cyber Week προσφορά – Ένα 8ήμερο φανταστικών εκπτώσεω

Η Ryanair, λάνσαρε σήμερα, (21 Νοεμβρίου),  την Cyber Week’, την μεγαλύτερη προσφορά από ποτέ, προσφέροντας ένα 8ήμερο φανταστικών εκπτώσεων μέσω του  Ryanair.com και του Ryanair app.

Ξεκινώντας από σήμερα με μία τεράστια προσφορά για το νέο έτος, η Ryanair προσφέρει 250,000 θέσεις από 9.99€ σε περισσότερα από 400 δρομολόγια, για ταξίδια τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, διαθέσιμες προς κράτηση έως απόψε τα μεσάνυχτα (Δευτέρα).

Οι πελάτες μας μπορούν να επισκέπτονται το Ryanair.com και τις επίσημες σελίδες της Ryanair σε Facebook και Twitter για τις πιο καυτές Cyber Week προσφορές- όπου οι χαμηλότεροι ναύλοι στην Ευρώπη θα πέσουν κι άλλο.

Ο Robin Kiely  της Ryanair  δήλωσε:

“ Οι θερμοκρασία έπεσε, για αυτό και εμείς ρίχνουμε τους ναύλους μας για την ‘Cyber Week’, την μεγαλύτερη εβδομάδα εκπτώσεών μας. Έχουμε 8 μοναδικές προσφορές στο Ryanair.com και στο app προσφέροντας τις μεγαλύτερες εκπτώσεις σε αεροπορικούς ναύλους.

Σήμερα λανσάρουμε το Cyber Week με θέσεις από 9.99€ σε περισσότερα από 400 δρομολόγια, για ταξίδια τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, για κρατήσεις μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Μπείτε λοιπόν σήμερα στο Ryanair.com για μοναδικές ευκαιρίες- μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερες προσφορές αυτήν την εβδομάδα.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.