Αρχική Βραβεία Βραβεύτηκε το INNOVATHENS ως μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές για την...

Βραβεύτηκε το INNOVATHENS ως μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές για την αυτοαπασχόληση των νέων

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης δήμου Αθηναίων, βραβεύτηκε ως μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πρακτικές για την αυτοαπασχόληση των νέων.

Το ELISAN (European Local Inclusion & Social Action Network) και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) κάλεσαν εθνικές, περιφερειακές και τοπικές πρωτοβουλίες, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς να παρουσιάσουν τις καλύτερες πρακτικές τους για την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και της αυτοαπασχόλησης.

Από τις 27 υποψηφιότητες που επιλέχτηκαν να αξιολογηθούν από την επιτροπή, το INNOVATHENS διακρίθηκε ως μία από τις 6 καλύτερες ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες που παρέχουν καθοδήγηση, συμβουλευτικές υπηρεσίες και πρόσβαση σε ευκαιρίες δικτύωσης και χρηματοδότησης για δημιουργικούς ανθρώπους και νέους επιχειρηματίες.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις 11 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Αυτοαπασχόληση των Νέων (European Conference on Youth Self-Employment) στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

«Το INNOVATHENS, από την αρχή της λειτουργίας του, στηρίζει τους νέους της Αθήνας και δημιουργεί διαρκώς τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσουν τη δική τους δουλειά και να πετύχουν», μας λέει ο Κωνσταντίνος Μπιτζάνης, διευθύνων σύμβουλος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, ο οποίος θα παραλάβει το βραβείο για το INNOVATHENS.

INNOVATHENS Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2 :Πειραιώς 100-Γκάζι
www.innovathens.gr
Τηλ: 213 0109300

Πρόσβαση:  Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.