Αρχική Αθλητικά Κάλεσμα Γιαννιώτη για τα Βίκος Street Relays του Πειραιά

Κάλεσμα Γιαννιώτη για τα Βίκος Street Relays του Πειραιά

Τον Σπύρο Γιαννιώτη δε γνωρίζεις για ποιον λόγο πρέπει να τον θαυμάσεις περισσότερο! Για την πολύχρονη συνεπή αγωνιστική του παρουσία ή για τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα του; Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο και δις παγκόσμιος πρωταθλητής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο για δεκάδες νέους αθλητές.

Στις αγωνιστικές του επιδόσεις καθρεφτίζονταν οι ατέλειωτες ώρες σκληρής προπόνησης, ενώ στις δηλώσεις του ο σεβασμός προς τους αντιπάλους. Το υγρό στοιχείο αποτελεί τη δεύτερη φύση του κορυφαίου Έλληνα αθλητή. Δίπλα στη θάλασσα θα πραγματοποιηθεί και το εντυπωσιακό φινάλε των Βίκος Street Relays.

Η πιο πρωτότυπη σειρά σκυταλοδρομιών ολοκληρώνει τον φετινό της κύκλο την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στον Πειραιά. Από χέρι σε χέρι θα μεταφερθεί το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς καθώς ο αγώνας στοχεύει στην ενίσχυση του ιδρύματος «Παιδικό Σπίτι Πειραιά».

Παρόλο που δε θα μπορέσει να παραβρεθεί στους φετινούς αγώνες, όπως έκανε με μεγάλη χαρά τις προηγούμενες χρονιές,  ο Σπύρος Γιαννιώτης απηύθυνε το δικό του κάλεσμα στον κόσμο: «Ο αγώνας γίνεται για καλό σκοπό. Ο Πειραιάς πρωτοστατεί σε δράσεις που έχουν φιλανθρωπικό αντίκτυπο. Αθλητισμός σημαίνει υγεία και είναι πολύ σημαντικό που αυτό συνδυάζεται με ένα κοινωνικό μήνυμα. Πάνω από όλα πρέπει να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπό μας. Οφείλουμε να τον βοηθούμε στις δυσκολίες. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να δώσει το παρών και να προσφέρει μέσα από την καρδιά του γιατί πρόκειται για αγώνα από τον οποίο θα στηριχθούν παιδιά που έχουν ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.