Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Business Seasons Kick-off Party στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

Business Seasons Kick-off Party στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

porto-palace-hotel-thessaloniki-2
Δημήτρης Μαμαδάς, CEO του Porto Palace Hotel Thessaloniki, Μαρία Διαλυνά, Αθανάσιος Πανταζής, Γενικός Διευθυντής του Porto Palace Hotel Thessaloniki, Κωνσταντίνα Μαμαδά, Managing Director του Porto Palace Hotel Thessaloniki, Στάθης Παρχαρίδης, Founder & Executive Director στην εταιρία Invetics S.A.

Βραδιά αφιερωμένη σε συνεργάτες και φίλους του Porto Palace Hotel Thessaloniki ήταν η Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 με την αίθουσα – σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου – Grand Pietra Hall να αποτελεί σημείο συνάντησης για πλήθος επαγγελματιών του επιχειρηματικού κλάδου και εκπροσώπων της τοπικής αρχής.

porto-palace-hotel-thessalonikiΟι αποδέκτες της πρόσκλησης είχαν την ευκαιρία μίας ιδιαίτερης βραδιάς για business networking σε ρυθμούς party και συνοδείας μοναδικών δημιουργιών τόσο σε εδέσματα, όσο και σε ποτά, εντός μίας αίθουσας που καθημερινά φιλοξενεί σημαντικό αριθμό συνεδρίων και εκδηλώσεων έως και 2.500 ατόμων.
Ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες και φίλους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους προς το ξενοδοχείο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του (2005) έως και σήμερα, σύσσωμη η διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου έδωσαν δυναμικό παρών, αξιοποιώντας στο μέγιστο την ευκαιρία κατ’ ιδίαν γνωριμίας και συνάντησης σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και εκτός αυστηρών επαγγελματικών πλαισίων, που επιβάλλει η καθημερινότητα όλων των στελεχών. Στη κατεύθυνση αυτή, η βραδιά επισφραγίστηκε με κλήρωση και διάθεση δώρων, σημαντικής αξίας, μεταξύ των οποίων αρκετά ταξίδια και εκδρομές σε διάφορους προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.