Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΟΙ 10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΟΙ 10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η airtickets®, η πρώτη online ταξιδιωτική επιχείρηση στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς τους οποίους οι Έλληνες επέλεξαν να επισκεφτούν αεροπορικώς,  για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου 2016.

Δημοφιλέστερος προορισμός, σύμφωνα με τα στοιχεία των κρατήσεων της airtickets®,  για το διάστημα 27 με 30 Οκτωβρίου,  αναδείχθηκε η Θεσσαλονίκη. Η Αθήνα, το Ηράκλειο και η Ρόδος έρχονται αμέσως μετά στις προτιμήσεις των Ελλήνων. H Λάρνακα είναι πρώτη από τους προορισμούς του εξωτερικού που εμφανίζεται στην δεκάδα. Στην έκτη θέση,  βρίσκεται ένας ακόμη προορισμός εσωτερικού, τα Χανιά. Τέλος, οι τοπ 10 προορισμοί συμπληρώνονται με κάποιες από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές πόλεις, όπως η Ρώμη, το Λονδίνο, η Σόφια και η Κωνσταντινούπολη.

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, για το τριήμερο της  της 28ης Οκτωβρίου, κυμαίνονται, κατά μέσο όρο, στα 179€, με χαμηλότερη τιμή τα 23€ και υψηλότερη τιμή, τα 1.807€.
 Σύμφωνα με τα δεδομένα των κρατήσεων της airtickets®, οι περισσότεροι ταξιδιώτες (71%) θα αναχωρήσουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος , καθώς η δημοφιλέστερη ημερομηνία αναχώρησης είναι η 27η Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.