Αρχική Αεροπορικά Νέα Η STAR ALLIANCE ΚΑΙ Η JUNEYAO ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η STAR ALLIANCE ΚΑΙ Η JUNEYAO ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο κινεζικός αερομεταφορέας γίνεται ο νέος Connecting Partner της μεγαλύτερης παγκόσμιας συμμαχίας αερομεταφορέων
Περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες πτήσεων με ανταπόκριση μέσω Σαγκάης.

star-alliance-juneyao-air-photo-2-copyΣε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σαγκάη, η Star Alliance και η Juneyao Airlines έκλεισαν επίσημα συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας η οποία θα καταστήσει τον αερομεταφορέα με έδρα τη Σαγκάη, «Connecting Partner» της Star Alliance το 2017. Σύμφωνα με αυτήν την καινοτόμο ιδέα επιχειρηματικής συνεργασίας της Alliance, ο αερομεταφορέας θα ξεκινήσει σύντομα την προσφορά υπηρεσιών όπως through check-in, καθώς και πρόσβαση στους χώρους Lounge και άλλα προνόμια Priority σε επιλεγμένους επιβάτες που ταξιδεύουν σε δρομολόγια μέσω ανταπόκρισης με αερογραμμές – μέλη της Star Alliance.

«Η Juneyao Airlines αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο προσφερόμενο δίκτυό μας στην Κίνα και ιδίως στην αγορά της Σαγκάης» δήλωσε ο κ. Mark Schwab, CEO της Star Alliance. «Χάρη στην επεκτεινόμενη κάλυψη πτήσεων της Juneyao, οι επιβάτες μας θα έχουν στη διάθεσή τους μια ευρεία επιλογή ανταποκρίσεων οι οποίες θα εκτελούνται από τον μελλοντικό μας συνεργάτη προς σημαντικό αριθμό κινεζικών μητροπόλεων και αρκετούς διεθνείς προορισμούς.»

Επί του παρόντος, 17 αερομεταφορείς μέλη της Star Alliance εκτελούν περίπου 1.600 εβδομαδιαίες υπηρεσίες εντός και εκτός των δύο διεθνών αεροδρομίων της Σαγκάης, Pudong και Hongqiao, που αμφότερα εξυπηρετούνται από την Juneyao Airlines. Με στόλο 56 αεροσκαφών, η Juneyao Airlines εκτελεί περίπου 1.700 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 69 προορισμούς σε οκτώ χώρες και περιοχές και περιφέρειες.

«Η Juneyao Airlines είναι περήφανη για τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει στη διεύρυνση του προσφερόμενου δικτύου της Star Alliance μέσω των δύο αεροδρομίων της Σαγκάης. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε επιβάτες πτήσεων με ανταπόκριση από την Star Alliance στις αερογραμμές μας στο εγγύς μέλλον. Προσφέρουμε 53 επιπλέον διαδρομές οι οποίες θα συμπληρώσουν τις υπάρχουσες υπηρεσίες που προσφέρει η Star Alliance από τη Σαγκάη και οι οποίες αναμφίβολα θα προσελκύσουν περισσότερους επιβάτες με ανταπόκριση στους δύο εγχώριους κομβικούς αερολιμένες μας», δήλωσε ο κ. Wang Junjin, Πρόεδρος της Juneyao Airlines.

«Από την έναρξη των δραστηριοτήτων μας εδώ και μια δεκαετία, η Juneyao Airlines έχει εδραιώσει μια ισχυρή φήμη στην κινεζική αγορά. Τώρα είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ένα περαιτέρω βήμα στο μονοπάτι της επιτυχούς ανάπτυξής της. Από την έναρξη των συζητήσεών μας εντυπωσιαστήκαμε από τον επαγγελματισμό και τη λειτουργική αποδοτικότητα του αερομεταφορέα», πρόσθεσε ο κ. Mark Schwab.

Το Μοντέλο Connecting Partner έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους αερομεταφορείς να συνδέονται με το δίκτυο της Star Alliance χωρίς να χρειάζεται να γίνουν πλήρη μέλη της Συμμαχίας. Αυτή η συνεργασία, προσφέρει στους επιβάτες ακόμη μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για διαδρομές σε, πάνω από 1.300, αεροδρόμια που εξυπηρετούνται από τις 28 εταιρείες – μέλη της Συμμαχίας. Οι συνεργαζόμενοι Connecting Partners υπόκεινται σε ενδελεχή αξιολόγηση και υποχρεούνται να εφαρμόζουν και να τηρούν τα υψηλά λειτουργικά πρότυπα που απαιτεί η Star Alliance.

Οι πελάτες που ταξιδεύουν σε δρομολόγιο το οποίο περιλαμβάνει μεταφορά μεταξύ αερομεταφορέα μέλους της Star Alliance και συνεργαζόμενου Connecting Partner θα απολαμβάνουν τις τυπικές παροχές της Star Alliance όπως ενιαία διαδικασία επιβίβασης για ολόκληρο το ταξίδι (through check-in) για επιβάτες και αποσκευές. Επιπλέον, οι επιβάτες της Star Alliance με Gοld Status απολαμβάνουν μια σειρά μοναδικών προνομίων σύμφωνα με την προσφορά προϊόντων έκαστου συνεργαζόμενου Connecting Partner.

Οι Connecting Partners θα συνάψουν διμερείς εμπορικές συμφωνίες με επιλεγμένες αερογραμμές μέλη της Star Alliance, που ενδέχεται να περιλαμβάνουν ακόμη και προνόμια του Προγράμματος Frequent Flyer.

«Η Juneyao Airlines ιδρύθηκε με στόχο την παροχή ενός ανταγωνιστικού και υψηλής ποιότητας προϊόντος τόσο στην αγορά business όσο και στην αγορά αναψυχής. Απευθύνεται σε επιβάτες μεσαίου και υψηλού επιπέδου και δημιουργεί μία χαλαρωτική, με σεβασμό και επαγγελματισμό, εμπειρία που καθιστά τη Juneyao Airlines, μοναδική. Ως full – service μεταφορέας, η νέα στρατηγική της εταιρείας είναι να καταστεί μία εξαιρετική εκπρόσωπος ενός Υψηλής – Αξίας μεταφορέα. Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην αγορά, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Star Alliance αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μας. Ανυπομονούμε να παρέχουμε στους κατόχους καρτών Gold της Star Alliance ένα ευρύ φάσμα επιλογών προνομίων όταν μεταφέρονται στις αερογραμμές μας», πρόσθεσε ο κ. Wang Junjin.

Έχουν ξεκινήσει εργασίες για τη διασφάλιση της απαιτούμενης τεχνολογίας και των απαραίτητων εμπορικών συνδέσμων που θα επιτρέψουν στην Juneyao Airlines να ξεκινήσει την εξυπηρέτηση επιβατών σε πτήσεις με ανταπόκριση της Star Alliance, κάποια στιγμή στη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2017. Από τη στιγμή εκείνη, ο αερομεταφορέας θα παρέχει τα ακόλουθα προνόμια σε επιλεγμένους επιβάτες της Star Alliance με Gold Status οι οποίοι ταξιδεύουν σε πτήσεις με ανταπόκριση:

    •    Πρόσβαση στους χώρους Lounge
    •    Fast Track Security
    •    Πρόσθετες αποσκευές
    •    Προτεραιότητα στο Check-in
    •    Προτεραιότητα στην επιβίβαση
    •    Προτεραιότητα Standby
    •    Προτεραιότητα στην παράδοση αποσκευών

Οι 17 αερογραμμές μέλη της Star Alliance που εκτελούν πτήσεις στη Σαγκάη είναι οι εξής:AiCanada,Air China*, Air India, Air New Zealand, ANA*, Asiana*, Austrian, EVA Air*, Lufthansa, SAS, Shenzhen Airlines#, Singapore Airlines, SWISS, THAI, Turkish Airlines και United. Από κοινού προσφέρουν περίπου 830 εβδομαδιαίες εγχώριες πτήσεις και 760 διεθνείς πτήσεις, εξυπηρετώντας 62 προορισμούς (26 εγχώριους και 36 διεθνείς) σε 19 χώρες.

Σημειώσεις:
* = αερογραμμές που εκτελούν πτήσεις σε αμφότερα τα αεροδρόμια Hongqiao και Pudong Airports
# = αερομεταφορέας που εξυπηρετεί μόνο το αεροδρόμιο Hongqiao
όλες οι υπόλοιπες αερογραμμές εξυπηρετούν μόνο το αεροδρόμιο Pudong

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.