Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ραντεβού στην Ελλάδα – Οι Γερμανοί ξανάρχονται… και ήρθαν για να μείνουν!

Ραντεβού στην Ελλάδα – Οι Γερμανοί ξανάρχονται… και ήρθαν για να μείνουν!

Rantevou-stin-Ellada Μια Σύγχρονη φαρσική κωμωδία για τα μνημονιακά δεινά της χώρας μας, Το κρυφτούλι των Ελλήνων απέναντι στις ευρωπαϊκές υποσχέσεις τους…

Μη την χάσετε!!!


rantevoy_stin_ellada_posterΟ Jörg είναι υπάλληλος μιας τράπεζας, της Munich AVA Βank, και φθάνει στο ελληνικό νησί «Παλλαδίκι» για να ελέγξει κάποια δάνεια που δόθηκαν παλαιότερα στον δήμο του νησιού. 
Υποψιάζεται ότι ο ηλεκτρικός σταθμός και το νοσοκομείο που δόθηκαν ως εγγυήσεις δεν υπάρχουν καν. 

Φυσικά οι Έλληνες δεν είναι ανόητοι: Ο Jörg συνοδεύεται συνεχώς από έναν πονηρό ελληνογερμανό τον Πάνο που φροντίζει ώστε οι έρευνες του Γερμανού να εμποδίζονται συνεχώς. Έτσι μία Οδύσσεια ξεκινάει για τον Jörg ο οποίος είναι μόνος του απέναντι σε ένα ολόκληρο νησί. 

Όμως όσο οι μέρες περνούν και γνωρίζει τον τόπο και τους κατοίκους του, τόσο συνειδητοποιεί πόσο καθοριστικός θα είναι ο ρόλος του στο μέλλον αυτών των ανθρώπων και αναρωτιέται σε ποιον αξίζει περισσότερο να σωθεί: στην τράπεζα ή στο όμορφο ελληνικό νησί με τους εγκάρδιους κατοίκους;

Highway to Hellas
Σκηνοθεσία: Ααρον Λήμαν
Παίζουν:  Κριστόφ Μαρία Χέμπστ, Αδάμ Μπουσδούκος, Ακύλλας Καραζήσης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Γιώργος Κοτανίδης, Ερρίκος Λίτσης, Γεωργία Τσαγκαράκη, Κλεοπάτρα Μάρκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.