Αρχική Αεροπορικά Νέα Η RYANAIR ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “SANTORINI EXPERIENCE”

Η RYANAIR ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “SANTORINI EXPERIENCE”

5 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ 19.99€ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

RyanairH Ryanair, ο επίσημος αερομεταφορέας του “Santorini Experience”, ανακοίνωσε, πως προκειμένου να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση για το αθλητικό γεγονός, εντάσσει 5 επιπλέον πτήσεις στην σύνδεση Αθήνα-Σαντορίνη στις 4,6,8,11 και 13 Οκτωβρίου, με ναύλους από μόνο 19.99€. Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες προς κράτηση στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7 Αυγούστου), για πτήσεις μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου.

ΑΘΗΝΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΤΗΣΕΙΣ

Δρομολόγιο Ώρα Ημέρα  
Αθήνα – Σαντορίνη 09.40 4 Οκτωβρίου  
Σαντορίνη – Αθήνα 11.00 4 Οκτωβρίου  
Αθήνα – Σαντορίνη 14.35 6 Οκτωβρίου  
Σαντορίνη – Αθήνα 15.55 6 Οκτωβρίου  
Αθήνα – Σαντορίνη 14.00 8 Οκτωβρίου  
Σαντορίνη – Αθήνα 15.20 8 Οκτωβρίου  
Αθήνα – Σαντορίνη 09.40 11 Οκτωβρίου  
Σαντορίνη – Αθήνα 11.00 11 Οκτωβρίου  
Αθήνα – Σαντορίνη 14.35 13 Οκτωβρίου  
Σαντορίνη – Αθήνα 15.55 13 Οκτωβρίου  

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε:

“Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην τεράστια ζήτηση για το Santorini Experience, αυξάνουμε τις πτήσεις στην σύνδεση Αθήνα-Σαντορίνη από 2 σε 3 καθημερινές την Τρίτη 4, Πέμπτη 6, Σάββατο 8, Τρίτη 11 και Πέμπτη 13 Οκτωβρίου. Παροτρύνουμε τους πελάτες μας να πάρουνε μέρος μαζί μας στο απόλυτο αθλητικό γεγονός, με ναύλους από μόνο 19.99€.

Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του Santorini Experience, συνδράμοντάς παράλληλα στην αύξηση του τουρισμού και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου του νησιού.

Για να γιορτάσουμε αυτήν την επιτυχία, απελευθερώνουμε θέσεις από 19.99€, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 7 Αυγούστου, για ταξίδια μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου. Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, παροτρύνουμε τους πελάτες μας να συνδεθούν www.ryanair.com αυτό το Σαββατοκύριακο ώστε να μην χάσουνε την ευκαιρία.

O κος Άκης Τσόλης, CEO της Active Media Group και διοργανωτής του “Santorini Experience” δήλωσε:

Το Santorini Experience έρχεται αυτόν τον Οκτώβριο για να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας, με τρέξιμο, κολύμβηση και εξερεύνηση του πιο όμορφου νησιού στον κόσμο. Η Ryanair φέρνει τον κόσμο κοντά στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός και σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο νησί όπως ποτέ πριν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.