Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας γίνεται πραγματικότητα

Η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας γίνεται πραγματικότητα

piraeus_cruise_portΗ Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας, ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων της κρουαζιέρας, υλοποιείται με την κοινή απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα και της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, που δημοσιοποιήθηκε τη Πέμπτη 14-07-2016 στη Διαύγεια.

Η σύσταση της Επιτροπής βασίζεται στην αδήριτη ανάγκη για συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων του κλάδου με στόχο τη χάραξη και εφαρμογή κοινού και ενιαίου στρατηγικού σχεδίου για την κρουαζιέρα.

Η Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας αποτελούμενη από 28 εκπροσώπους φορέων, θα λειτουργεί υπό την προεδρία του εκάστοτε Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με σκοπό την προώθηση μέτρων και κινήτρων, βελτίωσης και ανάπτυξης της κρουαζιέρας και την υποβολή τεκμηριωμένων προτάσεων για επίλυση προβλημάτων. Ο έγκαιρος εντοπισμός και η πρόβλεψη κινδύνων που πρέπει να αντιμετωπιστούν, θα είναι μια κρίσιμη ευθύνη της λειτουργίας της Επιτροπής, κάτι που διασφαλίζεται χάριν στην ευρύτητα των φορέων, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, που συμμετέχουν σε αυτή.

Τέλος, η ελληνική πολιτεία εξοπλίζεται με ένα σημαντικό θεσμικό εργαλείο για τη χάραξη πολιτικής σε ένα κλάδο με σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές και προσδοκώμενα οφέλη για την ελληνική οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.