Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δράσεις ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών ...

Δράσεις ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου

lesvosΈνα ακόμη δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip)  στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών  απαιτήσεων – οργανώνει για τον Ιούλιο ο ΕΟΤ, σε υλοποίηση της πολιτικού σχεδιασμού  της  Αν. Υπουργού Τουρισμού  κας  Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις.  


Στο πλαίσιο αυτό, ο  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε σήμερα εισήγηση για  τη δαπάνη υλοποίησης  δημοσιογραφικού ταξιδιού  από 23 έως 30 Ιουλίου 2016,   δύο  εξειδικευμένων στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσων  δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ , οι οποίοι θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος  τα νησιά Ρόδος, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Λέρος, Σάμος και Κως.  

Σκοπός του ταξιδιού  η συλλογή πληροφοριών  και φωτογραφικού  υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των  επιλογών που έχουν στην χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό.  

Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν  στο δημοφιλές blog:  Travelinsider.ru, στην  web έκδοση του Conde Nast Traveller και  σε ειδικά περιοδικά  ιστιοπλοΐας . Παράλληλα  θα μπορούν να συμπεριληφθούν και   σε  inflight περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας  το ενδιαφέρον  ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από  τη  Ρώσικη όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά.

Το  ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία ΕΟΤ  και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου και των εκάστοτε τοπικών αρχών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.