Αρχική Αεροπορικά Νέα H RYANAIR ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ 2,000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ...

H RYANAIR ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ 2,000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

RyanairΗ Ryanair, ανακοίνωσε στις 7 Ιουνίου, την ένταξη 2,000 επιπλέον πτήσεων και 350,000 επιπλέον θέσεων στο πρόγραμμά της για τον Οκτώβριο, προσφέροντας στους πελάτες της την δυνατότητα να προγραμματίσουν από τώρα μια φθινοπωρινή απόδραση.
 

Οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 42 επιπλέον πτήσεις για ταξίδια τον Οκτώβριο σε περισσότερα από 20 δρομολόγια, καθιστώντας την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για μία φθινοπωρινή απόδραση.
 
Οι πελάτες επιλεγούν ήδη την Ryanair για τους χαμηλούς ναύλους της, το ενισχυμένο δίκτυο δρομολογίων της και την ολοένα και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, ενώ μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better” το οποίο θα προσφέρει νέες ψηφιακές καινοτομίες, νέο εσωτερικό αεροσκαφών καθώς και ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Η  Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε:
 
“H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να προσθέσει σχεδόν 2,000 επιπλέον πτήσεις στο Ευρωπαϊκό της δίκτυο και 350.000 επιπλέον θέσεις για τον Οκτώβριο, διαθέσιμες προς κράτηση στο Ryanair.com, προσκαλώντας έτσι τους πελάτες της να προγραμματίσουν από τώρα μια φθινοπωρινή απόδραση.
 
Για να γιορτάσει τον ενισχυμένο της δίκτυο, η Ryanair απελευθερώνει ναύλους από μόνο  €19.99. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες  θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.