Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Kyvernitis Travel S.A. και Etihad Airways: Στρατηγική Συνεργασία εν όψει Ποσειδωνίων 2016

Kyvernitis Travel S.A. και Etihad Airways: Στρατηγική Συνεργασία εν όψει Ποσειδωνίων 2016

Kyvernitis-TravelΗ Kyvernitis Travel S.A. ενώνει τις δυνάμεις της με την Etihad Airways στο πλαίσιο των Ποσειδωνίων 2016, με τις δύο εταιρείες να συμμετέχουν στη διεθνή έκθεση για τη Ναυτιλία με κοινό περίπτερο.

Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον ταξιδιωτικό  κλάδο και με εξειδίκευση στον τομέα διαχείρισης ταξιδιών και μεταφοράς πληρωμάτων, η Kyvernitis Travel S.A., που δίνει δυναμικό “παρών” σε Μανίλα, Βομβάη, Λευκωσία και Αθήνα, συνεχίζει τις στρατηγικές συνεργασίες συμπράττοντας με την Etihad Airways, μία από τις δέκα καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως σύμφωνα με το SKYTRAX.

Στο περίπτερο των δύο ηγέτιδων στον χώρο τους εταιρειών, η Kyvernitis Travel S.A. θα παρουσιάσει στο κοινό τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει στη διαχείριση των ταξιδιών των ναυτιλιακών εταιρειών, ιδιαίτερα στις εταιρείες energy, gas, off shore marine companies, με αποκλειστικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η κοινή παρουσία της Kyvernitis Travel S.A. και της Etihad Airways στα Ποσειδώνια 2016 επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις για τους επισκέπτες της έκθεσης. Δύο αεροσυνοδοί της Etihad Airways θα υποδέχονται όσους βρεθούν στα Ποσειδώνια φορώντας την στολή της αεροπορικής εταιρείας, ενώ ξεναγώντας τους στο περίπτερο θα τους παρουσιάσουν τη συσκευή Samsung gear VR. Μέσω αυτής και με την υποστήριξη του Samsung S7 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία-περιήγηση στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Επιπλέον, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο των δύο εταιρειών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία κλήρωση για δύο εισιτήρια business class, προσφορά της Etihad Airways, προς τον προορισμό της επιλογής τους από το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας . Ο νικητής θα αναδειχθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 13:00.
 
“Τα Ποσειδώνια αποτελούν μια διοργάνωση εξαιρετικής σημασίας για την Ελλάδα με ηχηρές συμμετοχές και ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και επαφές. Η κοινή παρουσία με την Etihad Airways έρχεται ως επιστέγασμα της μακρόχρονης συνεργασίας μας και σφραγίζει την συμμετοχή μας στη φετινή διοργάνωση. Η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και εποικοδομητικής σχέσης με μια ισχυρή και δυναμική αεροπορική εταιρεία με παγκόσμια παρουσία μας τιμά ιδιαίτερα και ανοίγει νέους ορίζοντες στα σχέδια της εταιρείας μας” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κύριος Γιώργος Κυβερνήτης.

Τα Ποσειδώνια 2016 θα διεξαχθούν στο Metropolitan Expo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου. Η Kyvernitis Τravel S.A. και η Etihad Airways θα βρίσκονται στο Hall 2, περίπτερο Νο 2.135.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.