Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ETIHAD AIRWAYS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ LOUNGE & SPA ΠΡΩΤΗΣ...

Η ETIHAD AIRWAYS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ LOUNGE & SPA ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Η ETIHAD AIRWAYS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ LOUNGE & SPA ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Η Etihad Airways άνοιξε επίσημα τις πόρτες του νέου εμβληματικού Lounge & Spa Πρώτης Θέσης στο Terminal 3 στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Ο εντυπωσιακός νέος χώρος αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας.

Η ETIHAD AIRWAYS ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ LOUNGE & SPA ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙΕμπνευσμένο από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, τις καλύτερες ιδιωτικές λέσχες και χώρους εστιατορίων, το σαλόνι αναμονής της εταιρείας προσφέρει ένα υπερπολυτελές περιβάλλον που εξιστορεί στους επισκέπτες του, τη σημασία της φιλοξενίας για την εταιρεία με απαράμιλλο σχεδιασμό, στιλ και άνεση, στα υψηλού επιπέδου γεύματα, και στις εξατομικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς και χαλάρωσης.

Το σαλόνι διαθέτει 16 μοναδικές ζώνες που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό οι επισκέπτες να μπορούν να χαλαρώσουν, να αναζωογονηθούν και να ψυχαγωγηθούν με απόλυτη πολυτέλεια, πριν επιβιβαστούν στην πτήση τους. Το à la carte εστιατόριο, το μπαρ, το γυμναστήριο, η αίθουσα πούρων, το Six Senses Spa, οι ειδικοί κουρείς για styling & ξύρισμα, η περιποίηση νυχιών, η αίθουσα τηλεόρασης, η απομονωμένη αίθουσα χαλάρωσης, η αίθουσα προσευχής και η αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά διασφαλίζουν ότι όλοι οι επισκέπτες λαμβάνουν μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εμπειρία και εξυπηρέτηση.

Ο Peter Baumgartner, Διευθύνων Σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: «Το νέο μας Lounge & Spa Πρώτης Θέσης είναι το νέο μας κόσμημα ανάμεσα στα σαλόνια αναμονής της εταιρείας σε όλο τον κόσμο και παρουσιάζει τα καλύτερα στοιχεία της πόλης καταγωγής μας, το Άμπου Ντάμπι. Αποτελεί απόδειξη του ευφυούς σχεδιασμού των προϊόντων, της καινοτομίας, και της εξαιρετικής φιλοξενίας και εξυπηρέτησης. Αυτό δεν είναι απλώς ένα σαλόνι, αλλά η απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία, η οποία αντικατοπτρίζει απόλυτα την εξέλιξη της Etihad Airways στην καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο».

«Συνεχίζοντας το ταξίδι μας στην καινοτομία, αυτός ο νέος ειδικά διαμορφωμένος χώρος Πρώτης Θέσης αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή μας για δημιουργία προϊόντων παγκόσμιας κλάσης, καθώς συνεχίζουμε να επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο που ταξιδεύουμε».

Με έκταση λίγο μικρότερη από 1.700 τ.μ. και προσφέροντας απεριόριστη θέα του αεροδρομίου, οι νέες εγκαταστάσεις είναι ανοιχτές όλο το εικοσιτετράωρο για αποκλειστική χρήση από τους επισκέπτες των The Residence, Etihad First Class, τα μέλη Etihad Guest Exclusive και Etihad Guest Platinum (συν ενός ακόμη φιλοξενουμένου), για τους επισκέπτες Πρώτης Θέσης των συνεργατών του γκρουπ Etihad Airways Partner (EAP), για τα μέλη ‘Invitation only’ της EAP (συν δύο φιλοξενουμένων) και τα ισοδύναμα Platinum μέλη της EAP (συν ενός φιλοξενουμένου).

Ο Shane O’Hare, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Etihad Airways δήλωσε: «Επαναπροσδιορίζουμε την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία. Ενώ αυτό το φυσικό περιβάλλον είναι πραγματικά ξεχωριστό, έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ενός φιλόδοξου χώρου πολυτελούς τρόπου ζωής, που συνάδει με τις εξαιρετικές εν πτήσει υπηρεσίες μας. Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη εμπειρία lounge & spa αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο».

Οι επισκέπτες του The Residence απολαμβάνουν την αποκλειστικότητα του δικού τους ιδιωτικού χώρου, διακριτικά τοποθετημένου δίπλα στην είσοδο του κύριου lounge. Το απομονωμένο αυτό σημείο μπορεί να επιδείξει έναν αφοσιωμένο Butler, εκπαιδευμένο στο Savoy, ιταλικές δερμάτινες πολυθρόνες και καναπέδες Poltrona Frau κατασκευασμένες κατά ειδική παραγγελία, το δικό του ντους εφοδιασμένο με μια σειρά προϊόντων Acqua di Parma, ένα δωμάτιο προσευχής και μια ιδιωτική τραπεζαρία.

Οι επισκέπτες του Lounge & Spa Πρώτης Θέσης θα εξυπηρετούνται από έναν αριθμό άρτια εκπαιδευμένου και αυστηρά επιλεγμένου προσωπικού. Το σαλόνι διαθέτει μεταξύ της ειδικά εκπαιδευμένης ομάδας του, έναν Γενικό Διευθυντή, έναν Υπάλληλο Υποδοχής, έναν Maître d’Hotel, Butler εκπαιδευμένους στο Savoy, chef και mixologist.

Ο Executive Chef φέρνει μαζί του την τεράστια εμπειρία από μια μακρά καριέρα σε κορυφαία brand ξενοδοχείων, όπως τα Ritz Carlton, Shangri-La και Intercontinental. Η ομάδα του από εξειδικευμένους Sous Chef, Demi Chef και Chef de Partie δημιουργούν το haute cuisine δείπνο που σερβίρεται στην à la carte

τραπεζαρία. Τα μενού αλλάζουν συχνά και διαθέτουν επιλογές από αραβική, ινδική και διεθνή κουζίνα κατά παραγγελία σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η κουζίνα ετοιμάζει όλα τα γεύματα εντός του χώρου χρησιμοποιώντας τα πιο φρέσκα, τοπικά, εποχιακά προϊόντα. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία μενού γευσιγνωσίας πέντε πιάτων των Εμιράτων, που δημιουργήθηκε από chef από το Mezlai στο διάσημο Emirates Palace Hotel στο Άμπου Ντάμπι. Παρέχονται επίσης ένα απλό μενού δείπνου και ένα snack bar μενού.

Το μπαρ-προθήκη γλυπτών, το οποίο αποτελεί πλέον ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της νέας συλλογής lounge της Etihad Airways παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των προσφάτως δοσμένων σε λειτουργεία στη Νέα Υόρκη και τη Μελβούρνη, είναι εφοδιασμένο με 75 premium ποτά, σαμπάνιες και απεριτίφ.

Ένα cocktail μενού κατά παραγγελία είναι ειδικά διαμορφωμένο σε συνεργασία με τους κορυφαίους συμβούλους ποτών Fluid Movement που εδρεύουν στο Λονδίνο. Το χαρακτηριστικό mocktail ποτό είναι το Άμπου Ντάμπι, το οποίο χρησιμοποιεί γεύσεις της Μέσης Ανατολής όπως είναι το αρωματικό κρύο ρόφημα καφέ εμποτισμένο με κάρδαμο και διανθισμένο με λεπτή γεύση από ροδόνερο. Όλα τα mocktails και τα cocktails που εμφανίζονται στο μενού είναι μοναδικά και έχουν πάρει το όνομά τους από τους κορυφαίους προορισμούς της Etihad, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Υόρκης, της Μελβούρνης, της Σαγκάης, του Παρισιού, της Βομβάης, του Σίδνεϋ και του Λονδίνου. Χρησιμοποιώντας υλικά εμπνευσμένα από αυτές τις πόλεις, τα mocktails και coctails είναι όλα χειροποίητα από ειδικά εκπαιδευμένους mixologists, χρησιμοποιώντας σιρόπια και γαρνιτούρες όπως το «μαλλί της γριάς» και τα αποξηραμένα ραβέντι. Το μπαρ προσφέρει επίσης μια επιλογή από «σύγχρονα κλασικά», όπως το Mach 10 Mojito. Οι λάτρεις του negroni θα βρεθούν στην ευχάριστη θέση να μάθουν ότι το αγαπημένο τους απεριτίφ αναμιγνύεται, τοποθετείται σε βαρέλι και ωριμάζει πίσω από τη μπάρα.

Το lounge πούρων προσφέρει μια συλλογή από εννέα προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Hoyo de Monterray, Cohiba, Bolivar, Montecristo, Arturo Fuente και Romeo Υ Julieta από τον δικό της υγραντήρα. Κάθε μία έχει συνδυαστεί επιδέξια από μια σειρά από ουίσκι και κονιάκ.

Το Six Senses Spa αποτελείται από τρία δωμάτια θεραπείας με ντους. Οι επισκέπτες Πρώτης Θέσης μπορούν να απολαύσουν μια δωρεάν θεραπεία, ενώ στους επισκέπτες του The Residence προσφέρονται δύο δωρεάν θεραπείες.

Με έμφαση στην υγεία και την ευεξία, ο χώρος Relax & Recline διαθέτει ένα μεγάλο video wall που αποτελείται από 27 επιμέρους οθόνες, καταπραϋντικό ήχο και φωτισμό, και είναι επιπλωμένος με έξι δερμάτινα ανάκλιντρα Poltona Frau. Το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με διαδρόμους και ελλειπτικά μηχανήματα τελευταίας λέξης της τεχνολογίας Technogym και ανδρικές και γυναικείες τουαλέτες και ντους.

Ο χώρος Style & Shave στελεχώνεται από ταλαντούχους κουρείς που προσφέρουν μια σειρά από υπηρεσίες μαλλιών και ξυρίσματος, συμπεριλαμβανομένης και μιας δωρεάν θεραπείας express και μιας υπηρεσίας γυαλίσματος παπουτσιών. Το nail bar παρέχει υπηρεσίες μαλλιών και νυχιών, συμπεριλαμβανομένου και nail art, και μιας δωρεάν θεραπείας express.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Abu Dhabi Airports, H.E. Eng. Mohamed Mubarak Al Mazrouei δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την Etihad Airways στο λανσάρισμα του Lounge Πρώτης Θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Αυτές οι νέες εγκαταστάσεις θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια πραγματικά ξεχωριστή και πολυτελής εμπειρία και είναι μια αντανάκλαση της συνεχιζόμενης δέσμευσης του αερομεταφορέα και του αεροδρομίου για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους επιβάτες που πετούν μέσα από την πρωτεύουσα των ΗΑΕ».

Από τη σκοπιά του εσωτερικού design, οι αρχές του στυλ, του χώρου και της γαλήνης συμπληρώνονται με το χαρακτηριστικό branding της Etihad Airways ‘Facets of Abu Dhabi’ (Όψεις του Αμπού Ντάμπι). Με τα γεωμετρικά του μοτίβα και τη χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από το τοπίο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι η απόλυτη έκφραση του αραβικού μοντερνισμού του 21ου αιώνα.                       

Οι νέες εγκαταστάσεις προστίθενται στην επέκταση της συλλογής των 14 Premium Lounge της αεροπορικής εταιρείας συμπεριλαμβανομένων των προσφάτως δοσμένων σε λειτουργεία στη Νέα Υόρκη και τη Μελβούρνη εκτός από τα Premium Lounge στο Άμπου Ντάμπι (Terminal 1 και 3), τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Δουβλίνο, το Παρίσι, την Ουάσιγκτον και το Σίδνεϋ. Στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways λειτουργεί επίσης ένα αποκλειστικό Premium Lounge μεταξύ των μοναδικών εγκαταστάσεων US Preclearance και ενός Premium Lounge Αφίξεων. Ένα νέο Lounge Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης στο αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.