Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates ξεκινά τρίτη καθημερινή πτήση με προορισμό το Cape Town στη...

Η Emirates ξεκινά τρίτη καθημερινή πτήση με προορισμό το Cape Town στη Νότια Αφρική

emirates_logo_white+redΗ Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, εισάγει και τρίτη καθημερινή πτήση μεταξύ Dubai και Cape Town από τις 4 Ιουλίου 2016.

Η νέα αυτή υπηρεσία έρχεται να συμπληρώσει τις δύο ήδη υπάρχουσες καθημερινές πτήσεις μεταξύ των δυο πόλεων, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για τη διαδρομή αυτή, ενώ προσφέρει στους επιβάτες ακόμη περισσότερη ευκολία και επιλογές.

Το Cape Town είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates και η προσθήκη ενός ακόμα δρομολογίου ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση για θέσεις από και προς την πόλη, υποστηρίζοντας περαιτέρω τον τοπικό τουρισμό και τη βιομηχανία του τουρισμού.

Η αυξανόμενη συχνότητα δρομολογίων υπογραμμίζει τη σημασία της Νοτίου Αφρικής ως σημαντικό επαγγελματικό και τουριστικό προορισμό, ενώ δέσμευση της Emirates είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη σε αυτούς τους τομείς, υποβοηθώντας τη παγκόσμια συνδεσιμότητα μέσω του εκτενούς δικτύου της με πάνω από 150 προορισμούς.  

Η πτήση με αριθμό ΕΚ 778, η οποία θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300 της Emirates, θα αναχωρεί από το Dubai στις 10:50 και θα φτάνει στο Cape Town στις 18:30. Η πτήση της επιστροφής, με αριθμό ΕΚ 779, θα αναχωρεί από το Cape Town στις 20:05 και θα φτάνει στο Dubai στις 07:30 το επόμενο πρωί. Το χρονοδιάγραμμα των πτήσεων προσφέρει στους επιβάτες του Cape Town, αλλά και σε εκείνους που προέρχονται από το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, μεγαλύτερη ευελιξία στα ταξιδιωτικά τους σχέδια, καθώς και βολικές ώρες για σύνδεση με ενδιάμεσες πτήσεις μέσω του σύγχρονου κόμβου της αερογραμμής του Dubai.  

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300ER, θα είναι σε διαρρύθμιση τριών θέσεων, με οκτώ ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη θέση, 42 lie-flat καθίσματα στην Business Class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Όπως με όλες τις πτήσεις της Emirates προς τη Νότια Αφρική, οι επιβάτες θα γνωρίσουν τη δημοφιλή εξυπηρέτηση στο αεροσκάφος από το διεθνές πλήρωμα καμπίνας που προέρχεται από 130 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νοτίου Αφρικής και θα απολαύσουν ντόπια και παγκοσμίως εμπνευσμένα γεύματα.

Επίσης, το αεροσκάφος παρέχει το βραβευμένο Ice Entertainment System της Emirates, προσφέροντας περισσότερα από 2.500 κανάλια με κατά παραγγελία ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, μουσικά και ακουστικά βιβλία και μουσική.

Η προστιθέμενη συχνότητα προσφέρει επιπλέον έως και 23 τόνους χωρητικότητα φορτίου ανά πτήση, δίνοντας στις επιχειρήσεις και τους εμπόρους ευκαιρίες για την αύξηση των εισαγωγών και εξαγωγών.  

Στο Cape Town, η Emirates προσφέρει ακόμη στους επιβάτες της Πρώτης και της Business Θέσης δωρεάν υπηρεσία μετακίνησης με τη χρήση αυτοκινήτου με σοφέρ, καθώς και μία ιδιωτική και πολυτελή υπηρεσία σαλονιού αναμονής στο αεροδρόμιο, το οποίο μπορούν επίσης να απολαύσουν τα Platinum και Gold μέλη του Προγράμματος Frequent Flyer, Skywards.

Οι κύριες αγορές εξωτερικού για τους επιβάτες του Cape Town περιλαμβάνουν διάφορα σημεία στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Ασία και την ασιατική περιοχή του Ειρηνικού. Παράλληλα, διευκολύνονται οι συνδέσεις με πτήσεις της Emirates από το Dubai καθώς και για εισερχομένους επιβάτες από όλο το δίκτυο μεταφορών προς την πόλη του Cape Town.

Η Emirates ξεκίνησε πτήσεις προς τη Νότια Αφρική πριν από 20 χρόνια και μαζί με την  προσθήκη του Cape Town, η αερογραμμή πραγματοποιεί τέσσερις ακόμη καθημερινές πτήσεις μεταξύ του Dubai και του Johannesburg, καθώς και μία καθημερινή πτήση μεταξύ Dubai και Durban.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.