Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ελκυστικές διακοπές για τους Έλληνες στην περιοχή του Ναυπλίου

Ελκυστικές διακοπές για τους Έλληνες στην περιοχή του Ναυπλίου

The Grove Seaside Hotel
Ελκυστικές διακοπές για τους Έλληνες στην περιοχή του Ναυπλίου

The Grove _beachΈνα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο διακοπών για τους Έλληνες διαμόρφωσε το πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel, 4 αστέρων, στην περιοχή Δρέπανο του Ναυπλίου. Το πακέτο αφορά σε διαμονή 8 ημερών για την περίοδο από τώρα έως τις 30 Ιουλίου 2016, και περιλαμβάνει δίκλινο δωμάτιο με 75 ευρώ την ημέρα και ημιδιατροφή(πρωινό & δείπνο σε μπουφέ), ενώ τα παιδιά έως 6 ετών απολαμβάνου δωρεάν διαμονή.
 

The Grove Seaside HotelΤο πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο The Grove Seaside Hotel 4* βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία ανάμεσα σε ευωδιαστούς κήπους μπροστά σε μια πανέμορφη ακρογιαλιά, στην Πλάκα, 8 χλμ. νοτιοανατολικά του Ναυπλίου. Το εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, σε συνδυασμό με τo γραφικό τοπίο μιας από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες απέραντη χαλάρωση και ευεξία.

The Grove _room newTα 140 κομψά δωμάτια του ξενοδοχείου, όλα με βεράντα και αμφιθεατρική θέα προς τη θάλασσα συνδυάζουν την κλασική ελληνική λιτή γραμμή με την φρεσκάδα που αποπνέει το καινούργιο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει τηλέφωνο, flat tv, mini bar και wi-fi access.
 
The Grove _panorama pool viewΗ μαγευτική θέση του ξενοδοχείου προσφέρει την ιδανική επιλογή για οικογένειες, φίλους και ζευγάρια που επιθυμούν ένα άνετο και φιλόξενο οργανωμένο κατάλυμα μπροστά στη θάλασσα, αλλά και αρκετά κοντά σε μερικά από τα κορυφαία ελληνικά αξιοθέατα. Το The Grove Seaside Hotel απέχει 8 χλμ. από το Ναύπλιο, 27 χλμ. από τις Μυκήνες, 26 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 47 χλμ. από τα περίφημα οινοποιεία της Νεμέας και 68 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και τις αντικρινές Σπέτσες, ενώ περιβάλλεται από αρκετά βυζαντινά μοναστήρια.
 
Μεταξύ πολλών άλλων παροχών το ξενοδοχείο προσφέρει εστιατόριο, 2 bar, μεγάλη εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες και snack bar, παιδική πισίνα, υπαίθριο  parking, παιδική χαρά, γήπεδo τένις, βόλεϋ, play room, οργανωμένη παραλία με ομπρέλες & ξαπλώστρες, δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων.

Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται βραδιές barbeque, ζωντανής μουσικής και πολλά άλλα.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: The Grove Seaside Hotel 4*, Παραλία Πλάκας, Ναύπλιο, Τηλ.: 27520 92020, info@thegrove.gr, www.thegrove.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.