Αρχική Αθλητικά Kea Run 2016 – Αγώνες δρόμου στα μαγικά τοπία της Κέας! –...

Kea Run 2016 – Αγώνες δρόμου στα μαγικά τοπία της Κέας! – Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Kea_Run_10kmΟ Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, συνδιοργανώνουν φέτος για 2η χρονιά τους ιδιαίτερα επιτυχημένους αγώνες δρόμου με τη ονομασία KEA RUN την Κυριακή 22 Μαΐου. Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Οι αγώνες γίνονται στη μνήμη του Κείου δρομέα Ανδρέα Παούρη. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του νησιού και η κοινωνική προσφορά καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Κέντρου Υγείας του νησιού.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10 και 5 χλμ. για ενήλικες και 600μ. για παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά στο kearun.gr.

Kea_Run_5kmΑγώνας για όλους 5 χλμ.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Μαΐου 2016
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Κορησσία
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα:  5 χλμ.
Χρονικό όριο αγώνα: 1 ώρα         

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 14 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Τα έπαθλα των νικητών είναι δωρεά της οικογένειας Παούρη.
Σταθμοί τροφοδοσίας: Στα  2,5 χλμ.  θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερό  καθώς και στον τερματισμό.
Περιγραφή διαδρομής: Εκκίνηση από το parking στην Κορησσία με κατεύθυνση προς το Βουρκάρι αναστροφή και επιστροφή στην Κορησσία.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Kea_Run_5km_bΑγώνας 600 μ. για παιδιά
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 22 Μαΐου 2016
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Κορησσία
Ώρα εκκίνησης: 12:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 600μ.

Δικαίωμα συμμετοχής:  Θα πρέπει να υπάρχει γραπτή δήλωση του γονέα για τη συμμετοχή στον αγώνα.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.Θα βραβευθούν τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης. Τα έπαθλα των νικητών είναι δωρεά της οικογένειας Παούρη.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
 
Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.