Αρχική Αεροπορικά Νέα 1η Διεθνής Εκδήλωση Αεροπορικού Τουρισμού

1η Διεθνής Εκδήλωση Αεροπορικού Τουρισμού

logo Cirrus_2Η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (ΠΕΠ) διοργανώνει αεροπορική εκδήλωση άφιξης στην Καλαμάτα στο πλαίσιο του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Και Πιλότων Αεροσκαφών Cirrus (COPA) στις 26-29 Μαΐου 2016 με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Πελοποννήσου, και την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού / ΕΟΤ και την επιμέλεια της iForce Επικοινωνίες. Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι o Δήμος Καλαμάτας και ο Δήμος Τριφυλίας.

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σαράντα ιδιωτικών αεροπλάνων τύπου CIRRUS που θα έρθουν για πρώτη φορά στην χώρα μας για το σκοπό αυτό από όλη την Ευρώπη μέσω της διεθνούς ένωσης ιδιοκτητών και πιλότων αεροσκαφών Cirrus (Cirrus Owners and Pilots Association ή εν συντομία “COPA”). Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται μια τέτοια διεθνή συνάντηση στην χώρα μας γεγονός που την εισάγει στον διεθνή τουριστικό-αεροπορικό χάρτη. Όλοι οι ξένοι πιλότοι-επισκέπτες είναι υψηλού βιοτικού επιπέδου και έρχονται με τις οικογένειές τους για να γνωρίσουν την φιλοξενία της χώρας μας, Παράλληλα θα διεξαχθούν και εκδηλώσεις υποδοχής και αναχώρησης στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Καλαμάτας (120ΠΕΑ) ειδικά για το σκοπό αυτό.

Η COPA αριθμεί περίπου τέσσερις χιλιάδες (4.000) μέλη ανά την υφήλιο και συνεργάζεται με την ελληνική αερολέσχη Flight Experience και την ΠΕΠ. Τα αεροσκάφη τύπου Cirrus θεωρούνται ίσως τα πιο τεχνολογικά προηγμένα, ελαφρά μονοκινητήρια αεροσκάφη στο κόσμο, ενώ είναι τα μόνα που διαθέτουν ως standard εξοπλισμό, βαλλιστικό αλεξίπτωτο για κάθετη προσγείωση, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Πρόκειται για το πιο πρωτοποριακό αεροπορικό σύστημα ασφάλειας που έχει ανακαλυφθεί στον αιώνα μας και που πραγματικά σώζει ζωές. Η κατασκευάστρια εταιρία αεροσκαφών με βάση τη πόλη Duluth της Minnesota της Αμερικής, τιμώντας το συνέδριο, συμμετέχει με το τελευταίο μοντέλο αεροσκάφους της, το “All-Digital SR-22Τ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.