Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Qatar Airways συνεχίζει να είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του HELLENIC MATCH...

Η Qatar Airways συνεχίζει να είναι ο επίσημος αερομεταφορέας του HELLENIC MATCH RACING TOUR

Qatar-HMRT Η Qatar Airways, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, θα συνεχίσει και το 2016 να αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα του Hellenic Match Racing Tour.

Qatar_AirwaysΗ συνέχιση της συνεργασίας βασίζεται στην πολλή επιτυχημένη περυσινή πρώτη χρονιά, όπως επισήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ιάσονας Γεώργαρης: «Είμαστε περήφανοι που έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία με τους χορηγούς μας και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω και φέτος την συνεργασία μας με τη Qatar Airways, η οποία θα αποτελέσει τον επίσημο αερομεταφορέα του Hellenic Match Racing Tour 2016. Η ανανέωση των χορηγιών είναι η καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε και πάλι στην Qatar Airways μια σειρά από εμπορικά δικαιώματα καθ΄όλη τη διάρκεια του Τουρ και να προβάλλουμε την εταιρεία στο μέγιστο βαθμό».
 
Το Hellenic Match Racing Tour (HMRT) διεξάγεται με τις οκτώ καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες, οι οποίες δίνουν μεταξύ τους μονομαχίες προσπαθώντας να φτάσουν στη νίκη χρησιμοποιώντας την κατάλληλη τακτική. Το 2016 θα είναι η 3η χρονιά διεξαγωγής του Hellenic Match Racing Tour, μια διοργάνωση που συγκεντρώνει την αφρόκρεμα της ελληνικής ιστιοπλοΐας μαζί με ορισμένους διακεκριμένους διεθνείς αθλητές σε μερικές από τις καλύτερες παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας. Όντας το μοναδικό επαγγελματικό Τουρ στην Ελλάδα, με τρεις αγώνες τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το Hellenic Match Racing Tour, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όσο και των φίλων του αθλήματος.
 
Το πρώτο ραντεβού για το 2016 έχει δοθεί για τις 13-15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Μετά την πετυχημένη φιλοξενία του περυσινού τρίτου αγώνα της σειράς, οι άνθρωποι του ΝΟΒ, ανοίγουν και φέτος την αγκαλιά τους στη διοργάνωση, φιλοξενώντας στο Λαιμό τον πρώτο αγώνα του Hellenic Match Racing Tour 2016. Τη σκυτάλη θα πάρει στις 27-29 Μαΐου, το πανέμορφο νησί της Πάρου και ο κόλπος της Παροικιάς, εκεί όπου θα στηθεί το σκηνικό για την 2η κατά σειρά “ναυμαχία” της χρονιάς. Ο Δήμος Πάρου και ο Ναυτικός Ομιλος του νησιού, έχουν στηρίξει τη διοργάνωση από τη γένεσή της μέχρι και σήμερα, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τους αθλητές και τους φιλάθλους της ιστιοπλοϊας. Η αυλαία του HMRT, θα πέσει όπως κάθε χρόνο στο Μικρολίμανο, με τον τελικό να λαμβάνει χώρα το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου.
 
Οι καλύτεροι Έλληνες ιστιοπλόοι, με πληθώρα διεθνών διακρίσεων και συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα πάρουν μέρος στις υδάτινες «μονομαχίες», που θα διεξαχθούν με σκάφη τύπου Platu 25.
 
 
Hellenic Match Racing Tour 2016:
1ος Αγώνας – 13-15 Μαΐου 2016
Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης – Αθήνα
 
2ος Αγώνας – 27-29 Μαΐου 2016
Πάρος, Παροικιά – Κυκλάδες
 
3ος Αγώνας – 1-2 Οκτωβρίου 2016
Μικρολίμανο, Πειραιάς – Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.