Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ταξίδια εξοικείωσης (Fam Trips) με «ρωσικό» ενδιαφέρον

Ταξίδια εξοικείωσης (Fam Trips) με «ρωσικό» ενδιαφέρον

rodos_ru_28-4-2016Ταξίδια εξοικείωσης (Fam Trips) για Τ.Ο’s και ΜΜΕ της Ρωσίας διοργάνωσε το προηγούμενο διάστημα το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με τοπικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς, ελληνικούς φορείς, με στόχο την ανάδειξη πολλών και διαφορετικών προορισμών της χώρας μας στη συγκεκριμένη αγορά και την προσέλκυση ρώσων τουριστών για διακοπές στην Ελλάδα όλο το χρόνο.
 

Ειδικότερα, με τη συνδρομή των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου αλλά και τη συνεργασία τοπικών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, υλοποίησε από τις 20 έως τις 25 Απριλίου ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) των σημαντικότερων στελεχών του ρωσικού ταξιδιωτικού οργανισμού «TEZ TOUR» στη Θεσσαλονίκη, το Μέτσοβο, τα Ιωάννινα, τα Σύβοτα, την Πάργα, την Άρτα, την Πάτρα, την Ολυμπία, την Πύλο, την Καλαμάτα, τη Βυτίνα, τη Στεμνίτσα, τη Δημητσάνα και το Ναύπλιο.
 
Παράλληλα, από τις 17 Απριλίου διοργανώνει, με τη συνδρομή των Περιφερειών Κεντρικής Μακεδονίας και Νοτίου Αιγαίου αλλά και τη συνεργασία της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Δωδεκανήσου και Κεντρικής Μακεδονίας, τις τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων και άλλων τοπικών δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) τoυ μεγαλύτερου ρωσικού ομοσπονδιακού τηλεοπτικού καναλιού «Channel 1 TV». Το ταξίδι, που ολοκληρώθηκε στις 28 Απριλίου, περιλάμβανε επισκέψεις στα Μετέωρα, τον Όλυμπο, τη Βεργίνα, τον Τάφο του Φιλίππου II, τους Φιλίππους, τη Χαλκιδική, τη Θεσσαλονίκη, την Κω, τη Ρόδο και τη Σύμη, προκειμένου το τηλεοπτικό συνεργείο να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την τηλεοπτική εκπομπή «V gosti.ru», που προβάλλεται σε prime time ζώνη στη Ρωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.